100 χρόνια Γυναικείας Ωρολογοποιίας από την Omega

Η OMEGA δημιουργεί γυναικεία ρολόγια για περισσότερα από 100 χρόνια. Για τον εορτασμό της μακράς ιστορίας της και για να αναδείξει μερικά από τα ωραιότερα μοντέλα που έχει δημιουργήσει, η OMEGA παρουσιάζει μια συλλογή καλλιτεχνικών φωτογραφιών, όπου χρησιμοποιεί προϊόντα μακιγιάζ ως μέσο παρουσίασης . 

Κάθε εικόνα συνδυάζει δημιουργικά ένα προϊόν μακιγιάζ που οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν καθημερινά με ένα πραγματικά σπουδαίο ρολόι. Κάθε γυναίκα έχει το προσωπικό της στυλ, όμως η εικόνα που παρουσιάζει στον κόσμο δεν είναι σταθερή, αλλά αλλάζει ανάλογα με τη διάθεσή της, τον καιρό και τα σχέδια που έχει προγραμματίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Η απάντηση στο ερώτημα «Τι να βάλω σήμερα;» είναι πάντα «Εξαρτάται» και αυτό ισχύει τόσο για το ρολόι της, όσο και για τα ρούχα και το μακιγιάζ της. Έχοντας αυτό κατά νου, η OMEGA είχε ως στόχο να δημιουργήσει γυναικεία ρολόγια που προσφέρουν ευελιξία όσον αφορά το σχεδιασμό, τα υλικά και τα χρώματα, χωρίς ποτέ να εγκαταλείπει τις βασικές αρχές της. Διαθέτοντας από λεπτεπίλεπτα ρολόγια με διαμάντια, μέχρι σπορ, καταδυτικά ρολόγια από κεραμικά υλικά, διαθέτει πολλές επιλογές. Μερικές γυναίκες λατρεύουν το χρυσό, ενώ κάποιες άλλες το κλασσικό ανοξείδωτο ατσάλι ή τον συνδυασμό και των δύο. Ακόμη και τα καντράν από φίλντισι της OMEGA έχουν ποικίλες αποχρώσεις. Όποιο στυλ και να έχει το ρολόι που θα επιλέξει μια γυναίκα, μπορεί να είναι σίγουρη για ένα πράγμα – ένα ρολόι OMEGA είναι πάντοτε η καλύτερη τελευταία πινελιά.

1. Ακόμη και τα καντράν από φίλντισι της OMEGA είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων. Όποιο στυλ ρολογιού και να επιλέξει μια γυναίκα, μπορεί να είναι σίγουρη για ένα πράγμα – ένα ρολόι OMEGA είναι πάντα η καλύτερη τελευταία πινελιά.Σε λίγα λεπτά θα είσαι έτοιμη. Πιστεύουμε ότι αυτό το ρολόι θα συμπληρώσει υπέροχα το σύνολο που έχεις επιλέξει.  Ρολόι: OMEGA Seamaster Aqua Terra

apinelia4

 OMEGA Ladymatic

apinelia3

 OMEGA Constellation Petite Seconde

apinelia2

 Ρολόι: OMEGA De Ville Trésor

apinelia5

 OMEGA Seamaster Planet Ocean Chocolate

 

apinelia6

 OMEGA Constellation από το 1970

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design