“Portofino for Two” από την IWC Schaffhausen

iw c 1

Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, δημιούργησε ένα δελεαστικό εύρος συνδυασμών ρολογιών για να κοσμήσει την οικογένεια Portofino.

Το Portofino Automatic και το μικρότερο Portofino Automatic 37 συνδυάζοντας τα καλύτερα τους χαρακτηριστικά, δημιούργησαν έναν ισχυρό δεσμό. Τα ζευγάρια που επιθυμούν να γιορτάσουν την ένωσή τους με ένα σύμβολο στους καρπούς τους, μπορούν να επιλέξουν από οκτώ συνδυασμούς. Είτε πρόκειται για το απλό είτε για το πλουσιοπάροχο με τα διαμάντια, η διαχρονική ομορφιά των “Portofino For Two” μοντέλων αναδεικνύει την απόφαση δυο ανθρώπων να περάσουν τον χρόνο τους και να φτιάξουν το μέλλον τους μαζί. Το Portofino Automatic 37 και το Portofino Automatic αντιπροσωπεύουν τον γάμο δυο ξεχωριστών ρολογιών, των οποίων το απλό design είναι μια αδιαπραγμάτευτη δέσμευση με τη διαχρονικότητα. «Η επιτυχία της οικογένειας Portofino στο πέρασμα των χρόνων μπορεί να δικαιολογηθεί από τη διακριτικότητα στο στυλ της που ξεπερνάει -τις μικρές σε διάρκεια- τάσεις της μόδας» εξηγεί o Georges Kern, CEO της IWC Schaffhausen. «Στη διατήρηση του ονόματός της, αυτή η οικογένεια ρολογιών αντανακλά ένα ανέμελο lifestyle που αποπνέει την αύρα του νότου.

Το “Portofino For Two” είναι ένας όμορφος τρόπος, ζευγάρια που δεν μοιράζονται μόνο τις ίδιες αξίες αλλά και το ίδιο γούστο, να δείξουν στον κόσμο ότι ανήκουν ο ένας στον άλλον. H συμμαχία του “Portofino For Two” εμπεριέχει έξι εκδοχές σε κόκκινο χρυσό και δυο εκδοχές σε ανοξείδωτο ατσάλι.

Με το διαμαντένιο καντράν και τη διαμαντένια στεφάνη, τα συγκεκριμένα ρολόγια, ελκύουν ζευγάρια που δε σχεδιάζουν μόνο να μοιραστούν όμορφα αντικείμενα μεταξύ τους αλλά και που θέλουν να προσθέσουν μια πολυτελή νότα στην κοινή τους συνύπαρξη. Η γυαλισμένη επιφάνεια της κάσας προσφέρει μια επιπρόσθετη αίσθηση πολυτέλειας ενώ το χρώμα στο καντράν δημιουργεί απερίγραπτες αντανακλάσεις φωτός. Μια λεπτομέρεια που κλέβει τις εντυπώσεις είναι ότι τα μοντέλα των 37 χιλιοστών έχουν μια εσοχή στον εσωτερικό δακτύλιο, που κάνει αισθητό το τρισδιάστατο χαρακτηριστικό του καντράν. Οι απαλές αποχρώσεις στα λουράκια - από δέρμα αλιγάτορα - από τον πολύ γνωστό ιταλικό Οίκο Santoni, αναδεικνύουν την πολυτέλεια.

ΦΛΕΡΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Τα ρολόγια “Portofino For Two” συνδυάζουν το κλασικό εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και την καθαρή εικόνα του καντράν με τρεις δείκτες και μια μικρή ένδειξη ημερομηνίας. Πέρα από αυτά όμως έχουν και ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το Portofino Automatic 37, με την 37 χιλιοστών κάσα του, δείχνει πολύ ελκυστικό σε έναν λεπτό καρπό, ενώ το Portofino Automatic, με διάμετρο 40 χιλιοστών, έχει κυρίαρχη εικόνα. Ο αυτόματος μηχανισμός και στα δυο μοντέλα διασφαλίζει την αξιοπιστία της ώρας και εγγυάται 42 ώρες ακρίβειας. Εκτός από τους δείκτες για την ώρα, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα, τα ρολόγια “Portofino For Two” διαθέτουν και ένδειξη ημερομηνίας.

Ο κεντρικός δείκτης για τα δευτερόλεπτα διακόπτει τη λειτουργία του τραβώντας έξω την κορώνα και το γυαλί από ζαφείρι, έχει μια αντί-ανακλαστική κάλυψη και στις 2 πλευρές έτσι ώστε να υπάρχει καθαρή οπτική. Ως ένα σύμβολο ενότητας, δυο ξεχωριστών προσωπικοτήτων, τα ρολόγια “Portofino For Two” υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων. Το Portofino Αutomatic 37 αποτελεί ένα αρκετά λαμπερό ρολόι με 66 διαμάντια στη στεφάνη ή με 12 πολύτιμους λίθους πάνω στο καντράν. Δύο από τα μοντέλα του Portofino Automatic σε κόκκινο-χρυσό είναι επίσης διαθέσιμα με στεφάνη από διαμάντια.

Όλα τα μοντέλα σε κόκκινο-χρυσό είναι διαθέσιμα με καντράν στο χρώμα του σχιστόλιθου ή επάργυρο και με επίχρυσους δείκτες και απλίκες. Οι εκδοχές των μοντέλων των 37 χιλιοστών σε ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτουν και καντράν στο χρώμα του σχιστόλιθου ενώ το Portofino Automatic, με την κάσα 40 χιλιοστών, αφήνει μια εντυπωσιακή αίσθηση με το μαύρο καντράν και τους επιροδιωμένους δείκτες και νούμερα.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design