Η ΙWC Schaffhausen τιμά τα " Τimeless Portofino"

iwctime3 Κατά τη διάρκεια της διεθνώς αναγνωρισμένης έκθεσης Art Basel που γίνεται στο Μαϊάμι, ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen παρουσίασε τη νέα του συλλογή Portofino Midsize.

Η ηθοποιός Emily Blunt μαζί με τα supermodels Karolina Kurkova και Adriana Lima παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης "Timeless Portofino".

Είχε προηγηθεί η αποκλειστική φωτογράφιση από τον διάσημο φωτογράφο Peter Lindbergh, στην οποία πήραν μέρος πολλοί αστέρες και διοργανώθηκε από την IWC για την κυκλοφορία του νέων ρολογιών.

Για να γιορτάσει την περίσταση, ο CEO της IWC, Georges Kern υποδέχθηκε τους καλεσμένους σε ένα κομψό gala με οικοδεσπότη τον Jason Alexander.

Η Art Basel στο Μαϊάμι αποτέλεσε το ιδανικό τροπικό τοπίο για την πρεμιέρα της έκθεσης "Timeless Portofino", που οργάνωσε η IWC Schaffhausen και στην οποία παρουσιάζονται φωτογραφίες Χολιγουντιανών αστέρων και supermodels που έχουν διατελέσει ως πρεσβευτές της Μάρκας.

Η Art Basel που είναι παγκοσμίως γνωστή ως η πιο υψηλού κύρους έκθεση τέχνης στην Αμερική, συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους πιο εκλεκτικούς γνώστες, οι οποίοι έδωσαν το παρόν στο prive δείπνο της IWC, για τον εορτασμό της φωτογράφισης που πραγματοποίησε ο θρυλικός φωτογράφος Peter Lindbergh.

\Η νικήτρια του Golden Globe, Emily Blunt καθώς και τα supermodels Adriana Lima and Karolina Kurkova συνόδεψαν τον CEO της IWC Georges Kern στην παρουσίαση των περίπου 60 φωτογραφιών.

iwctime4

Actress Emily Blunt and CEO of swiss watch manufacturer IWC Georges Kern

 

Οι τρεις τους, μαζί με τους ηθοποιούς Cate Blanchett, Christoph Waltz, Ewan McGregor, και Zhou Xun πόζαραν στον φακό του φωτογράφου Peter Lindbergh, ο οποίος απαθανάτισε τα νέα ρολόγια Portofino Midsize στο γραφικό λιμάνι της πόλης του Portofino στην Ιταλία.

Μια ομάδα 120 ατόμων εργάστηκε για την 3-ήμερη φωτογράφιση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Lindbergh τράβηξε 21.000 φωτογραφίες. «Η IWC είναι πραγματικά ενθουσιασμένη που βρίσκεται στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου φεστιβάλ έκφρασης, με σκοπό τον εορτασμό της καλλιτεχνικής δουλειάς του Peter Lindbergh καθώς και της νέας μας συλλογής Portofino Midsize, που γίνεται μέσω της έκθεσης 'Timeless Portofino', δήλωσε ο CEO της IWC Schaffhausen, Georges Kern.

«Ο φίλος μου Peter Lindbergh κατάφερε να απαθανατίσει αυτές τις πολύ ξεχωριστές στιγμές καθώς και να αναδείξει τόσο το καστ όσο και τα ρολόγια μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

PORTOFINO ΣΤΟ MΑΪΜΙ

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της IWC, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός James Marsden και οι διάσημοι αθλητές Lennox Lewis and Martina Navratilova, συγκεντρώθηκαν για κοκτέιλ και δείπνο στο γνωστό W South Beach hotel το οποίο βρίσκεται στο μαγευτικό Grove στην παραλία W.

Τα ιταλικά καναπεδάκια και η μουσική του Ιταλικού σχήματος Trio Bella Nota τούς μετέφεραν στην ατμόσφαιρα του Portofino. Στο τέλος της υποδοχής, ο Master of Ceremonies της βραδιάς, ηθοποιός Jason Alexander ανέλαβε την ψυχαγωγία των καλεσμένων και αφού τραγούδησε ένα πολύ όμορφο τραγούδι, παρουσίασε το πρόγραμμα για τον εορτασμό του Portofino στο Μαϊάμι.

iwctime1

Actor James Marsden

Κατά τη διάρκεια του δείπνου προσκαλούσε τους καλεσμένους σε συζητήσεις με τρεις από τους συμμετέχοντες του event, -τις Emily Blunt, Adriana Lima και Karolina Kurkova – που κουβέντιαζαν για τη φωτογράφιση, τη δουλειά τους και τη συνεργασία τους με την IWC Schaffhausen.

Η Adriana Lima και Karolina Kurkova μιλούσαν για τη συνεργασία τους στην Ιταλία, ενώ η Emily Blunt μίλησε για την εμπειρία της στο Portofino.

«Η συνεργασία μου με τον Peter Lindbergh στο Portofino ήταν μια σημαντική εμπειρία. Δεν πρόκειται να την ξεχάσω, γιατί η μοναδική αίσθηση για το ωραίο που διαθέτει και η προσοχή του στις λεπτομέρειες, μας έκαναν να ξεχάσουμε τον χρόνο και τον χώρο».

Μετά το δείπνο, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν κάτω από τον φεγγαρόφωτο ουρανό του Μαϊάμι, στο βελουδένιο prive Lawn στην παραλία W για ένα μοναδικό after-party, όπου απόλαυσαν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση από την Solange Knowles.

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της συνοδευόμενη από τον αναγνωρισμένο DJ Jack E από το Saint-Tropez, ενώ οι καλεσμένοι χόρευαν στο μαγευτικό περιβάλλον.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design