VIP Δείπνο στο Λονδίνο από την IWC

iwcinema Για να γιορτάσει την έναρξη της τριετούς συνεργασίας της με το BFI (British Film Institute) και το London Film Festival, η IWC Schaffhausen διοργάνωσε ένα red carpet event προς τιμήν του BFI, στο Λονδίνο. 

Στο μαγευτικό περιβάλλον του Battersea Park του Λονδίνου, μια καταπράσινη αστική περιοχή στις όχθες του ποταμού Τάμεση, η IWC Schaffhausen, Official Time Partner του British Film Institute (BFI) και του London Film Festival, καλωσόρισε πλήθος αστέρων προς τιμήν του BFI. Οι VIP καλεσμένοι, όπως οι Emily Blunt, Christoph Waltz, Mick Jagger, Stephen Fry, Julie Walters, Thomas Kretschmann και Moritz Bleibtreu, τίμησαν με την παρουσία τους τον Ελβετικό Οίκο Υψηλής Ωρολογοποιίας.

Ένας στόλος από Mercedes S-Class πήγε τους καλεσμένους στο κόκκινο χαλί, όπου και τους υποδέχθηκαν τα φλας των φωτογράφων. Με τα events να έχουν ήδη λάβει χώρα ανά τον κόσμο για τον εορτασμό και των άλλων συνεργασιών με τα φεστιβάλ κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένων του Tribeca, του Πεκίνο και της Ζυρίχης, ενώ του Ντουμπάι έρχεται προσεχώς, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η δέσμευση της IWC στον κόσμο του κινηματογράφου αναμένεται να συνεχιστεί.

Στην εκδήλωση, με οικοδεσπότη τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της IWC, Georges Kern, και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του British Film Institute, Amanda Nevill, προήδρευσε ο "master" των τελετών Rob Brydon, ο οποίος και εξασφάλισε μια βραδιά ψυχαγωγίας και κωμωδϊας. Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η παρουσίαση του "Honorary Award in Recognition for Outstanding Contribution to Comedy" στους βρετανούς κωμικούς θρύλους Julie Walters και Stephen Fry.

«Με την πάροδο των χρόνων, η Julie και ο Stephen έχουν καθιερωθεί ως δύο πρότυπα της βρετανικής κωμωδίας, όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο», εξηγεί ο CEO της IWC Georges Kern, «Είναι, επομένως, επίκαιρο να γιορτάζουμε την τεράστια επιρροή τους, όχι μόνο στην κωμωδία του σήμερα, αλλά και στις πολλές, νέες γενιές κωμικών που θα έρθουν. Ο Georges Kern παρουσίασε τους Julie και Stephen με ένα IWC Portofino Midsize Automatic και ένα Portofino Chronograph, αντίστοιχα, και τα δύο από κόκκινο χρυσό και ειδική εγχάραξη στο πίσω μέρος της κάσας.

iwcinema1

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα cocktail, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια αποκλειστική προβολή της έκθεσης «Timeless Portofino», του Peter Lindbergh που σηματοδότησε την έναρξη της συλλογής Portofino Midsize. Οι εκπληκτικές φωτογραφίες απεικονίζουν ηθοποιούς όπως οι Cate Blanchett, Emily Blunt, Ewan McGregor και Christoph Waltz, καθώς και τα supermodels Karolina Kurkova και Adriana Lima.

Σε μια εισαγωγή-έκπληξη της βραδιάς, ο Rob Brydon άρχισε να τραγουδάει και στη συνέχεια τον συνόδευσαν άτομα που στην αρχή έμοιαζαν μέλη του κοινού. Οι «καλεσμένοι» ήταν στην πραγματικότητα το ταλαντούχο οπερετικό συγκρότημα Collabro, του οποίου η δραματική απόδοση έδωσε ρυθμό στη βραδιά.

iwcinema2

Καθώς οι παρευρισκόμενοι διασκέδαζαν με τον Rob Brydon, που τους ψυχαγωγούσε με την πνευματώδη ετοιμολογία του, θυμήθηκαν επίσης τη φιλανθρωπική προσπάθεια του BFI και την αφοσίωσή του στη διατήρηση και την αποκατάσταση της πιο σημαντικής συλλογής ταινιών στον κόσμο. Το BFI έψαξε στο Εθνικό Αρχείο του για να δημιουργήσει μια ειδικά σχεδιασμένη συλλογή από ταινίες και σειρές ενός και πλέον αιώνα, ώστε να παρουσιαστούν αποκλειστικά στο κοινό εκείνη τη νύχτα.

Η IWC είναι στην ευχάριστη θέση να επιδείξει τη δέσμευση και την υποστήριξη της σε αυτό το σημαντικό σκοπό, που θα συνεχιστεί και το 2015, καθώς η IWC θα είναι κύριος χορηγός του γκαλά LUMINOUS του BFI, μια γιορτή των Βρετανικών ταινιών και ταλέντων, μέσω της οποίας συγκεντρώνονται σημαντικά κεφάλαια για το αρχείο του BFI.

Τα espresso-martini από την Peroni σηματοδότησαν την έναρξη του party της IWC και όταν η παράσταση των Collabro έλαβε τέλος, θα μπορούσε κανείς να ακούσει το ρυθμό του DJ Jack E, να προσκαλεί τον κόσμο στη σκηνή, σε μια άλλη, μυστική τοποθεσία στο χώρο. Στο πάρτυ της IWC, το οποίο και σχεδιάστηκε για να αντανακλά την αίγλη των μελών του club, οι καλεσμένοι χόρευαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με άφθονα κοκτέιλ.

iwcinema

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster 38 mm

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με μια αστραφτερή στεφάνη στολισμένη με...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design