Πληθωρική παρουσία της "Χρυσή Τομή Collective Architecture" στην έκθεση 100% Hotel Show

Η Χρυσή Τομή Collective Architecture συμμετείχε στην έκθεση 100% Hotel Show 2017, κατασκευάζοντας την σχεδιαστική πρόταση του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη ιδρυτή της εταιρίας MINAS KOSMIDIS ARCHITECTURE IN CONCEPT για την 100% Hotelshow

Το ίχνος | Η Legrand μέσα απο την απλότητα των προιόντων της, παρουσιάζει την δυναμική της στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό στον κλάδο του τουρισμού. Με μοναδική παρουσία σε παγκόσμια κλίμακα παρουσιάζει ένα μέρος των δυνατοτήτων της στην έκθεση 100%hotelshow. Υποστηρίζει με μοναδικό τροπο τις υπηρεσίες της για κάθε ξενοδοχείο. Σε Πάνελ προβάλονται οι δυνατότητες του διακοπτικού υλικού, με απίστευτες δυνατότητες εξατομίκευσης αλλά και μία μοναδικη συλλογή χρωμάτων, υφων, υλικών και σχημάτων. Παράλληλα, παρουσιάζεται η δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με έναν εξοπλιςμο που επιτυγχάνει ασφαλεια, και διάρκεια στην χρήση. Ένας προσομοιωτής τυπικού δωματίου ξενοδοχείου, δίνει την δυνατότητα χρήσης των αυτοματισμών του, για μοναδική εξοικονόμηση ενέργειας και παρακολούθηση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη εμπειρία η οποία βελτιώνει καθε στιγμή τις υπηρεσίες του εκάστοτε ξενοδόχου. Μέσα απο μία ειδικά διαμορφωμένη ενότητα οι επισκέπτες του περιπτέρου μπορούν να αναπτύξουν τις ανησυχίες τους και τα ενδιαφέροντα τους για μια εποικοδομητική υπηρεσία στον τουρισμό.

CollectiveArch 3

Ο διάλογος | Η συζήτηση αποτέλεσε και αποτελεί το χαρακτηριστικό που εκφράζει την εταιρία revival. Από το Showroom παρουσίασης και προβολής των υπηρεσιών της και του λογισμικού διαχείρισης της, μέχρι το περίπτερο της στην έκθεση 100% Ηotelshow ο διάλογος αποτελει το δομικό στοιχείο διαμόρφωσης της σχέσης που είναι απαραίτητο για μια Συμβουλευτικη υπηρεσία. Ειδικά διαμορφωμένες προθήκες δίνουν την δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης του λογισμικού της εταιρίας για την μηχανογράφιση, το λογιστήριο αλλά και την συνεχή παρακολούθηση. Τέσσερα Σημεία συνάντησης πλαισιώνουν την εκθεση δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να αναλύσουν τα θεματα των χρηματοδοτήσεων, της συνεχούς παρακολούθησης και τις επιδιωκόμενης ενίσχυσης της στρατηγικής των επιχειρήσεων που μόνο η εταιρία revival παρέχει.

CollectiveArch 2

Αντικατοπτρισμός

Το είδωλο είναι αυτό που παρουσιάζει κάθε στιγμή το τελικό αποτύπωμα των σχέσεων και των αναλογιών. Η εταιρία Βενέτη, στην έκθεση 100%HotelShow, παρουσιάζει τη δυναμική της εταιρίας με την οποία πλαισιώνει όσους επενδύουμε στον τουρισμό. Μέσα απο ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στο εξωτερικό ενστερνίζεται και στηρίζει καθε ενότητα που απαιτεί η ανέγερση ή αναβάθμιση της ξενοδοχειακής μονάδας. Από τα είδη υγιεινής, τα πλακίδια μέχρι την μετατροπή μιας τυπικής ντουζιερας σε ενα Hammam. Υφές επιφανειών, αναλογίες, ματ φινιρίσματα, μπαταρίες και γούρνες συνδυάζονται παρουσιάζοντας τις τάσεις για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και κατ' επέκταση την δημιουργία μοναδικών αρχιτεκτονικών τουριστικών μονάδων.

Ένας ενιαίος καθρέφτης αντικατοπτρίζει και πλαισιώνει τις επιλογές όσων επενδύουν στον τουρισμό. Μέσα απο μεμονωμένες ενότητες παρουσιάζονται το δίκτυο συνεργατών της εταιριας και η ποιοτική αναβάθμιση η οποία μπορεί να επιτευχθεί κατά την ανέγερση ή ανακαίνιση κτιριακών χώρων μέσα από τα νέα προϊόντα της. Συναρμογή υλικών, υφές σε μοναδικές επιφάνειες επένδυσης, θα προσδώσουν τον επιδιωκόμενο χαρακτήρα του χώρου. Μάρμαρο,τσιμεντοκονια, μωσαϊκό και ξύλο, αγκαλιάζουν τις ξεχωριστές μπαταρίες.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design