Πανελλήνια πρεμιέρα για το Volvo XC60 στην «Αυτοκίνηση FISIKON 2017»

 

Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Volvo XC60 στην «Αυτοκίνηση FISIKON 2017»

Το ολοκαίνουριο Volvo XC60, είναι ένα SUV που δημιουργεί μία ισχυρή εντύπωση με όμορφα διαμορφωμένες λεπτομέρειες που επιτρέπουν να αναγνωρίσετε ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είναι έτοιμο για οποιαδήποτε δραστηριότητα ή δοκιμασία και θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην εφετινή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση FISIKON 2017», που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Το νέο μοντέλο θα έχει κυρίαρχη θέση στο εντυπωσιακό περίπτερο της Volvo που παραπέμπει στη Σκανδιναβική φυσική μεγαλοπρέπεια, με τα πιο αντιπροσωπευτικά, έντονα στοιχεία όπως οι μαύροι, επιβλητικοί βράχοι και το πράσινο. Παράλληλα, η Volvo θα είναι παρούσα, με εντυπωσιακές εκδόσεις που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

XC60 2

Το Νέο XC60 κάνει την πρεμιέρα του στο ελληνικό κοινό στη σπορ έκδοση R-Design, στο πολύ εντυπωσιακό χρώμα Bursting Blue, και στην πολυτελή έκδοση Inscription.

Είναι η πρωτοποριακή κουλτούρα της Volvo που επιτρέπει τη δημιουργία τέτοιων κινητήρων. Ο πανίσχυρος κινητήρας D5 2.0 l διαθέτει την τεχνολογία PowerPulse, μια παγκόσμια πρωτοπορία της Volvo Cars. Ενεργοποιεί το turbo αμέσως μόλις πατήσετε γκάζι, για άμεση ώθηση κατά την επιτάχυνση από στάση αλλά και στις χαμηλές ταχύτητες.

Συνδυάζοντας ιδανικά επιδόσεις και οικονομία, κάθε κινητήρας Volvo σας παρέχει ισχύ όταν τη χρειάζεστε, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αυτό επιτυγχάνεται με τις τεχνολογίες αιχμής Drive – E, τις οποίες ενσωματώνει κάθε ένας από τους προηγμένους κινητήρες μιας βενζίνης και diesel.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design