HINE: Ένα βασιλικό κονιάκ

Ένα ταξίδι, ένας γάμος και ένα πάθος υπήρξαν οι τρεις μεγάλοι σταθμοί που οδήγησαν στη δημιουργία του ΗΙΝΕ, ενός φίνου κονιάκ. 

Η υπέροχη ιστορία του έχει ρίζες το 1763, όταν ο Άγγλος Thomas Hine ξεκίνησε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Γαλλία, αναζητώντας τα μυστικά του κονιάκ, που ήταν το αγαπημένο ποτό του πατέρα του. Μετά από πολλές περιπέτειες παντρεύτηκε μια νεαρή Γαλλίδα, ο πατέρας της οποίας διατηρούσε επίσης δικό του οίκο κονιάκ. Έτσι, έχοντας εντρυφήσει στη μαγεία του ποτού και αποκτήσει υψηλή τεχνογνωσία, το 1817 δημιούργησε τον ΟίκοThomas Hine& C°.

Ο ίδιος έλεγε, «Ποτέ μην καλύπτετε τα αρώματα με το άρωμα του βαρελιού αλλά ενδυναμώστε τα, ως μέρος μιας λεπτεπίλεπτης ανταλλαγής». Αυτή ήταν η βασική συνταγή του, την οποία μεταλαμπάδευσε στις επόμενες γενιές, οδηγώντας το δημιούργημά του από επιτυχία σε επιτυχία.

HINE 2

Το επιστέγασμα ήταν να κατακτηθεί και η ύψιστη κορυφή, καθώς, από το 1962, ο Οίκος ΗΙΝΕ είναι ο μόνος που προμηθεύει σε αποκλειστικότητα τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, μετά από βασιλικό ένταλμα της Βασίλισσας Ελισάβετ II.

Οι εκλεκτές ποικιλίες του υπέροχου αυτού κονιάκ, που κυκλοφορεί σε περιορισμένες ποσότητες και ξεσηκώνει τις αισθήσεις από την πρώτη γουλιά, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης, με κύρια χαρακτηριστικά τη λεπτότητα, τη ζωντάνια και τη φινέτσα.

HINE 3

Μεταξύ άλλων, το ΗΙΝΕ έχει τη φήμη του απόλυτου ειδικού στα Vintage Cognacs, καθώς έχει δημιουργήσει μέσα στους αιώνες ένα μαγικό stock από μοναδικά, σπάνια αποστάγματα.

Το κονιάκ ΗΙΝΕ διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία OENOCOSMOS και μπορείτε να το βρείτε στην κάβα KYLIX.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style