North Sails Συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

Μόδα και λειτουργικότητα: αυτά είναι τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη συλλογή της North Sails για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

Κυρίαρχα χρώματα είναι το μπλε, το λευκό και γκρι που συνδυάζονται με χακί, κόκκινες, πράσινες, κίτρινες και γκρι αποχρώσεις. Νέες ετικέτες και λογότυπα κάνουν την εμφάνιση τους, ενισχύοντας την αισθητική του brand. Παράλληλα, τα σχέδια γίνονται πιο διακριτικά με μοντέρνο στυλ και λιγότερες αντιθέσεις.

Στη γυναικεία συλλογή βλέπουμε πιο θηλυκά στοιχεία ακόμα και στα ρούχα που διατηρούν κλασικό ύφος. Η ανδρική συλλογή αποτελείται από τρεις σειρές: τη Deep, τη Black και την Icons. Η ανδρική συλλογή Deep αποτελεί πηγή έμπνευσης και για τη γυναικεία συλλογή, ειδικά όσον αφορά στα πανωφόρια. Πέρα από τα υφάσματα, τα σχήματα και τα χρώματα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες. northsails1

Ξεχωριστή σειρά αποτελούν οι τσάντες και τα αξεσουάρ όπου διατηρούνται κάποια από τα αγαπημένα πρακτικά στυλ παλαιότερων σεζόν. Δύο αδιάβροχες τσάντες αποτελούν τα top προϊόντα της συλλογής και τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν καλοκαιρινά κομμάτια όπως πετσέτες και μαντήλια.

Τέλος στη συλλογή παπουτσιών διατίθενται σαγιονάρες με logo ή all-over print και sneakers από ανθεκτικό καραβόπανο και δέρμα με neoprene λεπτομέρειες.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα 


Αποκλειστικός αντιπρόσωπος
Shop & Trade 
Πειραιώς 222,Ταύρος



 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style