Μίσθωση συστημάτων ήχου, φωτισμού και εικόνας από την SOUNDVOICE

Η SoundVoice είναι μία εταιρεία με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης συστημάτων ήχου, φωτισμού και εικόνας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ιδρύθηκε το 2005 και δρα πανελλαδικώς με στόχο την άριστη και ποιοτική εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης και κάθε μεμονωμένου πελάτη, δημιουργήθηκαν διάφορες υπηρεσίες με τους κατάλληλους συνεργάτες, που έχουν επιλεχτεί με αυστηρά κριτήρια μέσα από τη μέχρι τώρα επιτυχημένη της πορεία. Η κάθε ενέργεια αντιμετωπίζεται με μοναδικό τρόπο. Ειδική μελέτη του χώρου, του concept, του κοινού που απευθύνεται και με διαφορετική επιλογή και χρήση εξοπλισμού. Αναλαμβάνοντας έργα όπως ηχητικές καλύψεις συναυλιών, DJ parties, clubs, ομιλίες εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, συνέδρια, γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις, ηχογραφήσεις και ειδικές εφαρμογές ενεργών συστημάτων, ειδικά ηχητικά effects, εκθεσιακούς χώρους, θεάτρα. Η σωστή ηχητική και φωτιστική κάλυψη καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εντύπωση που αφήνει μια εκδήλωση.

Ο εξοπλισμός είναι σύγχρονος και υψηλής τεχνολογικής στάθμης και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και των πιο πολύπλοκων εκδηλώσεων. Παράλληλα, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το πάγιο πρόβλημα πολλών χώρων, αυτό της ηχορύπανσης. Αυτό το επιτυγχάνουμε χρησιμοποιώντας το ηχητικό σύστημα CSA-85 της καταξιωμένης εταιρείας OUTLINE.

asounvty2

Ο επαγγελματικός φωτισμός αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στην επιτυχία ενός έργου. Η SoundVoice συνδυάζοντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τεχνικό προσωπικό και μοναδική τεχνογνωσία, παρέχει ολοκληρωμένες φωτιστικές προτάσεις που αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο κάθε εκδήλωση.
Φωτιστικές καλύψεις συναυλιών, συνεδρίων, τηλεοπτικών γυρισμάτων, θεάτρων, clubs, ομιλιών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εγκαινίων επιχειρήσεων, αρχιτεκτονικός φωτισμός κτιρίων, εκθεσιακών χώρων, εξειδικευμένων προϊόντων, ειδικά φωτιστικά effects, προβολές λογοτύπων, διακοσμητικός φωτισμός με πληθώρα επιλογών από fairy lights και λαμπάκια. asounvty3

Η αδιαπραγμάτευτη δύναμη της εικόνας, μπορεί να μεταφέρει με δυναμικό τρόπο το μήνυμα της κάθε ενέργειας. Σε συνδυασμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και εφαρμογής τους με πρωτοποριακό τρόπο, η εικόνα αποκτά ξεχωριστό ρόλο στην επιτυχία της κάθε εκδήλωσης.

Τηλεοπτικές καλύψεις συνεδρίων – προβολές video σε γιγαντοοθόνες – plasma – projectors - led walls, post production και επεξεργασία εικόνας, δημιουργία video animation, building projection dressing, παραγωγή video clip - corporate video - mood video.

asounvty4

Στη SoundVoice δίνεται έμφαση στην ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε περίστασης. Για το σκοπό αυτό διατίθενται πίστες χορού λυόμενες, από ξύλο ή ακρυλικό plexiglass, που μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και stage για ceremonies ή επιδείξεις μόδας. Μελετάμε το χώρο και με γνώμονα την ασφάλεια σχεδιάζουμε και προσαρμόζουμε σκηνικά παρουσίασης, διαφήμισης, εκθεσιακών περιπτέρων, θεάτρου.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style