Η σειρά Omega DEEP BLACK

Μετά από περιοδεία εκδηλώσεων και παρουσιάσεων, η νέα συλλογή Seamaster Planet Ocean “Deep Black” της OMEGA είναι διαθέσιμη για αγορά στις Boutiques.

Συλλέκτες και λάτρεις της μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τα τέσσερα νέα Master Chronometers δημιουργημένα από τα πιο προηγμένα υλικά και τις καινοτομίες της OMEGA, η συλλογή αντικατοπτρίζει το απόγειο της επινοητικότητας της Ελβετικής Μάρκας.

Η OMEGA φιλοξένησε αρκετές διεθνείς εκδηλώσεις μέσα στο 2016, δίνοντας στους καλεσμένους τη δυνατότητα για μια ενδιαφέρουσα εκ των έσω ματιά στο σχεδιασμό του κάθε ρολογιού, καθώς και στα αντιμαγνητικά επιτεύγματα του μηχανισμού του. Η πρώτη εκδήλωση για τη παρουσίαση της νέας συλλογής πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο και αργότερα μεταφέρθηκε σε πολλές τοποθεσίες ανά την υφήλιο, όπως το ενυδρείο στην πόλη του Μεξικού, στο Royal Yacht Club της Βαρκελώνης, καθώς και σε μια τοποθεσία στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας που δέσποζε επί της εμβληματικής Όπερας.

adeepbla2

Το μοντέλο “Angel Black” προσφέρει κάτι για τον καθένα, είτε βρίσκεται στη στεριά, είτε στη θάλασσα. Σχεδιασμένο όχι μόνο σαν ένα αποκλειστικά καταδυτικό ρολόι, κάθε μοντέλο έχει δημιουργηθεί για αυτούς που εκτιμούν το στυλ. Οι μαύρες κεραμικές κάσες είναι τολμηρές και κομψές, δημιουργώντας μια δραματική ματιά που αμέσως ξεχωρίζει. Επιπροσθέτως, οι μηχανισμοί Master Chronometer διασφαλίζουν το υψηλότερο πρότυπο ακρίβειας στην Ελβετική ωρολογοποιία.

adeepbla3
Μετά από τόσες συζητήσεις και προσμονή, ήρθε η ώρα για το επίσημο ντεμπούτο του “Deep Black” στις Boutiques της OMEGA. Για να διαλέξουν ανάμεσα στο κόκκινο, μπλε, μαύρο και το χρυσό Sedna™ μοντέλο οι πελάτες παροτρύνονται να δοκιμάσουν όλα τα μοντέλα, ώστε να είναι σε θέση να διαλέξουν το αγαπημένο τους.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style