Το 2ο Collective Resort άνοιξε τις πόρτες του στη χώρα της Μυκόνου

matogian1

Ο νέος απόλυτος shopping προορισμός, αποκλειστικά για άνδρες, προσγειώθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Αγαπημένα και premium fashion brands συγκεντρώνονται σε ένα μοναδικής αισθητικής χώρο στην καρδιά της Μυκόνου, στο νέο κατάστημα Collective Resort.

 Συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας με την ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση, το νέο κατάστημα Collective Resort υπόσχεται μία μοναδική fashion εμπειρία στο πιο κεντρικό σημείο του νησιού των ανέμων. Το δεύτερο κατά σειρά κατάστημα της Μυκόνου, μετά το πρώτο επιτυχημένο Collective Resort στο Nammos στην παραλία της Ψαρρού, βρίσκεται στα Ματογιάννια παρέχοντας στους επισκέπτες μοναδικές ανδρικές επιλογές.

Το νέο Collective Resort ακολουθεί τόσο την υψηλή αισθητική των Collective καταστημάτων όσο και τη χαρακτηριστική μίνιμαλ αρχιτεκτονική του νησιού συγκεντρώνοντας τα πιο διάσημα και αγαπημένα brands ανδρικής ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και περιποίησης σώματος. Οι επισκέπτες των Collective Resort μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια ανάμεσα στις μάρκες Ermenegildo Zegna, Vilebrequin, Ted Baker, Molton Brown, κ.ά., καθώς και ανάμεσα σε επιλεγμένα κοσμήματα και ρολόγια από τις συλλογές Links of London, που θα χαρίσουν μία πινελιά Βρετανικού στιλ στο Μεσογειακό καλοκαίρι.

Το minimal σχεδιαστικό concept του καταστήματος δίνει έμφαση στα προϊόντα και τις μάρκες, τοποθετώντας τα στο κέντρο της προσοχής. Ταυτόχρονα, έμφαση δίνεται στο σχεδιασμό των επίπλων, τη λειτουργικότητα, αλλά και την οργάνωση του χώρου, επιτρέποντας την εύκολη και άνετη περιήγηση των επισκεπτών στο κατάστημα. Ξεχωριστό σημείο του καταστήματος αποτελεί ο αφιερωμένος χώρος στη μάρκα Vilebrequin, με δάπεδο από γυαλί που δίνει στους επισκέπτες την ψευδαίσθηση πως περπατούν επάνω στην άμμο.

Η αλυσίδα Collective ανήκει στον Όμιλο FF Group και περιλαμβάνει έξι καταστήματα: στο Κολωνάκι, το Ψυχικό, την Νέα Ερυθραία, την Γλυφάδα, την Πάτρα και την Καλαμάτα. Παράλληλα, η εμπειρία Collective Resort προσφέρεται ήδη στους επισκέπτες του Costa Navarino, του Nammos στη Μύκονο, του Sani Resort και του Grand Resort Lagonissi.

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style