Ο Luca Dotto είναι ο Νέος Πρεσβευτής της Biotherm Homme και της Σειράς Aquapower

biothermh2

Η Biotherm Homme ανακοινώνει τον Ιταλό κολυμβητή Luca Dotto με τα 13 μετάλλια ως το νέο πρεσβευτή της μάρκας. Στα 25 του, ο Luca Dotto ενσαρκώνει την ταχύτητα, την δύναμη και την ευκινησία ενώ το 2016 θα λάβει μέρος στον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το μόνο του είναι: "sic parvis magna”, “Το μεγαλείο ξεκινά από χαμηλά”.

Ο Luca Dotto θα πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες της θρυλικής σειράς ενυδάτωσης για άνδρες Aquapower. Από τότε που εμφανίστηκε στην πρώτη γραμμή των κολυμβητικών αγώνων, ο Luca Dotto που αγωνίζεται στο ταχύτερο αγώνισμα της πισίνας – τα 50 μέτρα ελεύθερο – έχει κερδίσει 13 μετάλλια, αγγίζοντας την επιτυχία σε κάθε τουρνουά στο οποίο έχει συμμετάσχει. Δημιουργώντας κύματα ενθουσιασμού τόσο ετός όσο και εκτός του νερού, ο Ιταλός κολυμβητής είναι ένα ανερχόμενο αστέρι το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως “καρδιοκατακτητής του νερού” και “τέλειος άνδρας” ενώ στο παρελθόν τον έχουμε δει και σε καμπάνιες για τα εσώρουχα Emporio Armani και το άρωμα Acqua di Gio.

“Μπορώ να ταυτιστώ με τη φιλοσοφία της Biotherm "Live More". Κάθε μέρα θα πρέπει να αναζητούμε κάτι συναρπαστικό, κάτι νέο, κάτι που θα μας κάνει να νιώθουμε πιο ζωντανοί και πιο ευτυχισμένοι. Και αυτό το κάτι μπορεί να ποικίλει από μια σημαντική καταξίωση ή απλώς αναγνωρίζοντας τη σημασία του να σταματάμε και να παίρνουμε μια βαθιά ανάσα” λέει ο Luca Dotto.

biothermh1

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Από το 1985, η Biotherm Homme προσφέρει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την ανδρική επιδερμίδα χρησιμοποιώντας τη δύναμη των θαλάσσιων συστατικών σε φρέσκιες και αναζωογονητικές υφές. “Αυτό που με έλκει στην Biotherm Homme είναι η απλότητα αλλά και η πρακτικότητα που κρύβουν τα προϊόντα της” λέει ο Luca. “Με κάνουν να νιώθω όπως ακριβώς όταν κολυμπάω, κάθε προϊόν είναι εμπνευσμένο από το νερό, που είναι ο κόσμος μου”. Ο Luca Dotto θα είναι το πρόσωπο του νέου πρωτοποριακού προϊόντος ενυδάτωσης: Aquapower ultra-hydrating moisturizer.

“Είναι ένας από τους βασικούς μου στόχους όσον αφορά την περιποίηση να μην αφήνω την επιδερμίδα μου να αφυδατώνεται. Γι’ αυτό και αγαπώ την Aquapower της Biotherm Homme. Δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας και προσφέρει μια μοναδική αίσθηση δύναμης στην επιδερμίδα, την χρησιμοποιώ κάθε μέρα”

 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style