Η NAPAPIJRI λανσάρει την καινοτομία του “THERMOFIBRETM”

aerons1

Η προηγμένη τεχνολογία, η άνεση και η λειτουργικότητα συνδυάζονται στο THERMOFIBRETM, ένα καινοτόμο μονωτικό υλικό, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά και κατοχυρώθηκε από την μητρική εταιρεία της Napapijri, την VF Corporation, ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή, και την διανομή επώνυμων lifestyle ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ.

Από την ίδρυση της το 1987, η Napapijri δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα σχετικά με την βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και το σεβασμό προς αυτό. Στην συλλογή της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2015, εισάγει το μονωτικό υλικό THERMOFIBRETM για την outerwear collection ως υποκατάστατο του «πούπουλου». Το THERMOFIBRETM κατασκευάζεται από εξαιρετικά ελαφριά μικροσφαιρίδια, τα οποία δημιουργούν μια απαλή καπιτονέ υφή, εξασφαλίζοντας την ρύθμιση της θερμοκρασίας και την μόνωση, ενώ συγχρόνως είναι ένα αντιβακτηριδιακό υλικό.

Ειδικότερα, στην συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-2016, το THERMOFIBRETM υλικό ενώνεται με διάφορα υλικά, δημιουργώντας το AERONS που αποτελεί ένα λειτουργικό, “easy to wear” στυλ, βάση κάθε γκαρνταρόμπας. Τα AERONS jackets προσδίδουν ένα ευέλικτο, καθημερινό στυλ, που συνδυάζει ελαφρότητα, αντοχή, πρακτικότητα και προστασία από τον κρύο καιρό, αλλά παράλληλα προσφέρουν μια κομψή, μοντέρνα αισθητική, η οποία είναι το ίδιο εύκολη στην πόλη όπως και στις outdoor εμφανίσεις.

Η μόνωση που προσφέρει το THERMOFIBRETM, υπάρχει σε ολόκληρη την συλλογή AERONS jackets της Napapijri.

aerons2

Τα AERONS jackets είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων, τα οποία μπορούν εύκολα να συντηρηθούν και να πλυθούν χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες του THERMOFIBRETM.

Η σειρά AERONS συμπεριλαμβάνει παραλλαγές σε Nylon, διαθέσιμες σε μια σειρά φωτεινών εποχιακών χρωμάτων, σε EcoLeather, οι οποίες χαρίζουν τις αντιανεμικές και αδιάβροχες ιδιότητες του γνήσιου δέρματος σε ένα animal-friendly υλικό, με ανεξίτηλο χρώμα και εύκολο στη συντήρηση και παραλλαγές σε ένα Superlight Sτretch, επεξεργασμένο με ένα ειδικό laminate, που το καθιστά αντιανεμικό και αδιάβροχο και με μια stretch επένδυση, η οποία εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Πληροφορίες

VF Hellas || Λ. Κηφισίας 38, 151 25 Μαρούσι. Τηλ. 210 344 9300

 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style