Mediterraneo Hospital, ένα boutique νοσοκομείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το Mediterraneo Hospital είναι ιδιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στη Γλυφάδα, στην ευρύτερη περιοχή της «Αθηναϊκής Ριβιέρα».

Αναπτύσσοντας 164 νοσηλευτικές κλίνες και περισσότερες από 25 ιατρικές ειδικότητες, καλύπτει ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο. Εκείνο που χαρακτηρίζει το Mediterraneo Hospital και το διαφοροποιεί  είναι η πρωτοπόρα σύλληψη και εφαρμογή της “boutique” άποψης σε νοσοκομειακό επίπεδο.

Αυτή μεταφράζεται αρχικά σε ένα καλαίσθητο κτίριο, με διακριτική πολυτέλεια και προσωπικό στυλ. Οι διακοσμητικές επιλογές που έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα οικειότητας και ηρεμίας δημιουργούν στον επισκέπτη την αίσθηση παραμονής σε ξενοδοχείο, πολύ διαφορετική από την απρόσωπη και αποστειρωμένη ατμόσφαιρα του τυπικού νοσοκομείου.Αναπτύσσοντας 164 νοσηλευτικές κλίνες και περισσότερες από 25 ιατρικές ειδικότητες, καλύπτει ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο.

MediterraneoH 2

 Εκείνο που χαρακτηρίζει το Mediterraneo Hospital και το διαφοροποιεί  είναι η πρωτοπόρα σύλληψη και εφαρμογή της “boutique” άποψης σε νοσοκομειακό επίπεδο. Αυτή μεταφράζεται αρχικά σε ένα καλαίσθητο κτίριο, με διακριτική πολυτέλεια και προσωπικό στυλ. Οι διακοσμητικές επιλογές που έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα οικειότητας και ηρεμίας δημιουργούν στον επισκέπτη την αίσθηση παραμονής σε ξενοδοχείο, πολύ διαφορετική από την απρόσωπη και αποστειρωμένη ατμόσφαιρα του τυπικού νοσοκομείου.

MediterraneoH 3

Α boutique hospital

Το βασικό όμως στην άποψη “boutique hospital” είναι οι υπηρεσίες  προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενή. Βασισμένο στα πρότυπα των «boutique hotels» και ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στην Ιατρική, το «boutique» νοσηλευτικό κέντρο εστιάζει σε πιο εξατομικευμένες και όχι μαζικές υπηρεσίες, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε ένα περιβάλλον καλαίσθητο, οικείο, με διακριτική πολυτέλεια, που αποπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

MediterraneoH 4

Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται στελέχωση από επίλεκτες ιατρικές ομάδες, υψηλού επιπέδου ιατρική τεχνολογία και εξοπλισμός αιχμής. Στα πλαίσια αυτά, παρακολουθούμε όλες τις πρωτοπόρες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής, μέσα από την έρευνα και τις κλινικές μελέτες, συνάπτουμε συνεργασίες με επιστημονικές ομάδες διεθνούς βεληνεκούς και με κλινικές παγκοσμίως καταξιωμένες και υιοθετούμε τις πλέον καινοτόμες εφαρμογές και μεθόδους με αποδεδειγμένα σημαντικά κλινικά αποτελέσματα.

Επαγγελματική εξυπηρέτηση συνδυασμένη με την ανθρώπινη ζεστασιά της προσωπικής επαφής, είναι η «στιλιστική» άποψη που το Mediterraneo boutique Hospital καταθέτει ως πρόταση και υποστηρίζει ως «στάση ζωής».

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style