Νέος αέρας στην πισίνα του Athens Hilton

Η πισίνα του Hilton Αθηνών υποδέχεται το καλοκαίρι με ανανεωμένη εμφάνιση.

Οι καινούριες ομπρέλες σε χρώμα γκρι της άμμου και οι λευκές, μεγαλύτερες ξαπλώστρες, προσδίδουν στο ήδη εντυπωσιακό σκηνικό μια ατμόσφαιρα γαλήνης και διακριτικής πολυτέλειας. Ακριβώς δίπλα, το Oasis Pool Bar & Grill λανσάρει ένα νέο, Μεσογειακό μενού, ιδανικό για να συνοδεύσει τις ηλιόλουστες μέρες σας στο πιο όμορφο καλοκαιρινό meeting point της πόλης. Η πισίνα του Hilton Αθηνών υποδέχεται το καλοκαίρι με ανανεωμένη εμφάνιση. Οι καινούριες ομπρέλες σε χρώμα γκρι της άμμου και οι λευκές, μεγαλύτερες ξαπλώστρες, προσδίδουν στο ήδη εντυπωσιακό σκηνικό μια ατμόσφαιρα γαλήνης και διακριτικής πολυτέλειας.

Ακριβώς δίπλα, το Oasis Pool Bar & Grill λανσάρει ένα νέο, Μεσογειακό μενού, ιδανικό για να συνοδεύσει τις ηλιόλουστες μέρες σας στο πιο όμορφο καλοκαιρινό meeting point της πόλης. 

hiltonpool 2

Οι γευστικές προτάσεις του Executive chef Κώστα Αθανασίου περιλαμβάνουν δροσερές σαλάτες όπως αυτή με ρόκα, καρπούζι, ξινομυζήθρα και μπαλσάμικο από κράνμπερι ή αυτή με ψητό ανανά, αβοκάντο, φράουλες και αγγουράκι πίκλα αλλά και gourmet μεζεδάκια για να συνοδέψετε το ουζάκι σας: μαύρη ταραμοσαλάτα με ξύσμα αυγοτάραχου, καπνιστός τόνος Καλύμνου, καλαμάρι σε σιμιγδαλένια κρούστα με πικάντικη μαγιονέζα και γαρίδες με μυρωδικά, σος γιαουρτιού και πάπρικα.

hiltonpool 3

Κλασικές επιλογές για casual γεύμα, τα χορταστικά Black Angus burger και club sandwich με κοτόπουλο, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες όμως είναι οι ελληνικές προτάσεις, όπως το τυροπιτάρι Ευβοίας και οι λαδένιες, η παραδοσιακή Κιμώλου και οι εναλλακτικές, με κιμά και γραβιέρα ή με ελληνική μοτσαρέλα, βασιλικό και λάδι τρούφας. Απολαύστε υγιεινά smoothies, όπως το αποτοξινωτικό Green Power με σπανάκι, κέιλ, τζίντζερ, και λάιμ, το δυναμωτικό Body Energy με γάλα αμυγδάλου, μέλι και ταχίνι και το αρωματικό Exotic Touch με γάλα καρύδας, μπανάνα και φυστικοβούτυρο. 

Η πισίνα του Hilton λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα. Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει €35 τις καθημερινές (€25 αν πάτε μετά τις 6:00 το απόγευμα) και €55 τα Σαββατοκύριακα.

hiltonpool 4

Ρωτήστε για τα πακέτα εισόδων, που πραγματικά συμφέρουν, ή αποκτήστε μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη συνδρομή, για ν’ απολαμβάνετε την μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας όλο το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281801.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style