Η BMW Σειρά 7 στο πλευρό της Jennifer Lawrence

 Η BMW Σειρά 7 εξασφάλισε ένα σημαντικό ρόλο δίπλα στην Οσκαρική ηθοποιό Jennifer Lawrence, στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ Red Sparrow της 20th Century Fox Film, που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Μαρτίου.

Η Jennifer Lawrence υποδύεται την Dominika Egorova, μία prima ballerina των παγκοσμίου φήμης Ρωσικών Μπαλέτων Bolshoi. Όταν η καριέρα της πλήττεται ανεπανόρθωτα εξ αιτίας τραυματισμού, η Dominika και η μητέρα της βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα δυσοίωνο και αβέβαιο μέλλον. Η πρωταγωνίστρια εξαναγκάζεται να προσχωρήσει στο Sparrow School, μία μυστική υπηρεσία που εκπαιδεύει νεαρά άτομα στην τέχνη της αποπλάνησης, με όπλα το μυαλό και το σώμα τους. Μετά την εκπαίδευση, η γοητευτική νεοσύλλεκτη εξελίσσεται στο πιο επικίνδυνο Sparrow (σπουργίτι) που έχει δημιουργήσει ποτέ το πρόγραμμα. Η Dominika πρέπει τώρα να συμφιλιωθεί με το νέο της εαυτό, την ίδια στιγμή που η ζωή της και οι αγαπημένοι της βρίσκονται σε κίνδυνο, ανάμεσά τους και ένας Αμερικανός κατάσκοπος της CIA (Joel Edgerton), ο οποίος προσπαθεί να την πείσει ότι είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να εμπιστευτεί.

Το λαμπερό καστ περιλαμβάνει επίσης τον Βρετανό Οσκαρικό ηθοποιό Jeremy Irons, στο ρόλο ενός διπρόσωπου Ρώσου Στρατηγού, την υποψήφια για Όσκαρ Βρετανίδα ηθοποιό Charlotte Rampling as αρχιεκπαιδεύτρια του Sparrow School, τον Matthias Schoenaert ως επικεφαλής των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών και την Mary-Louise Parker ως πληροφοριοδότη των ΗΠΑ.

Η BMW Σειρά 7 συνοδεύει την Dominika στο ταξίδι της μεταμόρφωσής της από μία κομψή και γεμάτη χάρη prima ballerina σε ισχυρή, μυστική πράκτορα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το πολυτελές sedan εμφανίζεται σε σημαντικές σκηνές της ταινίας, όπως αυτή που η Dominika οδηγείται στο Sparrow School για πρώτη φορά. Η διαδρομή μέσα από το χιονισμένο Ρωσικό τοπίο, με την υποστήριξη του έξυπνου συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive, συμβολίζει τη μετάβαση της Dominika από το παρελθόν στο μυστηριώδες αλλά συναρπαστικό της μέλλον.

«Από την πρώτη στιγμή ενθουσιαστήκαμε με έντονο στοιχείο του σασπένς στη διασκευή του δημοφιλούς μυθιστορήματος Red Sparrow. Η Jennifer Lawrence στο ρόλο της Dominika ενσαρκώνει μία κομψή και δυναμική κατάσκοπο. Η BMW Σειρά 7 και το κύρος της δένουν άριστα με το ταπεραμέντο της», δήλωσε ο Uwe Dreher, υπεύθυνος Επικοινωνίας Μάρκας της BMW.

BMWJen 2

«Είχαμε συνεργαστεί με την BMW για να βρούμε το project που θα ταίριαζε στην BMW Σειρά 7», δήλωσε ο Zachary Eller, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Marketing Partnerships, της 20th Century Fox Film. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, ενθουσιαστήκαμε από το πόσο όμορφα έδενε η πλοκή με την προσωπικότητα του αυτοκινήτου και από τη δυνατότητα συνεργασίας με το μάρκετινγκ της BMW για την προώθηση της ταινίας».

Η BMW Σειρά 7 έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμες εμφανίσεις στον ακαταμάχητο κόσμο των μυστικών πρακτόρων και των κατασκοπευτικών θρίλερ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις θεαματικές επιδόσεις της BMW 750iL στην ταινία του James Bond, Tomorrow Never Dies, που προκάλεσε αίσθηση το 1997, με μία σειρά νέων τεχνολογιών όπως ο τηλεχειρισμός μέσω smartphone. Γενικά, τα οχήματα BMW έχουν γράψει ιστορία στη μεγάλη οθόνη, παίζοντας σε εμβληματικές ταινίες όπως το Mission : Impossible και στη σειρά James Bond. Η BMW επίσης συνεργάζεται επί αρκετά χρόνια με το Σωματείο Αμερικανών Σκηνοθετών, σαν χορηγός στα Ετήσια Βραβεία DGA που χαίρουν υψηλής εκτίμησης στο Hollywood και σε όλη την κινηματογραφική βιομηχανία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την 20th Century Fox Film, η BMW θα προβάλλει ευρέως το Red Sparrow μέσω των ψηφιακών καναλιών και της έντυπης καμπάνιας της.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, τη Βουδαπέστη και τη Βιέννη, το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2017 σε σκηνοθεσία του Francis Lawrence. Το Red Sparrow θα κάνει ντεμπούτο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Μαρτίου.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style