Το νέο Β787-9 της Ethiopian προσγειώνεται στο Dubai

 Το B787-9 Dreamliner της Ethiopian πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση προς την πόλη του Dubai.

Κατά την άφιξή του, πραγματοποιήθηκε θερμή υποδοχή από την κοινότητα του αεροδρομίου, συμπεριλαμβανομένου και του παραδοσιακού χαιρετισμού με κανόνια νερού. Οι επιβάτες της πτήσης απόλαυσαν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του αεροσκάφους τελευταίας τεχνολογίας, που θα χρησιμοποιείται σε πτήσεις σε προορισμούς στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Ασία. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος παρέχει επιπλέον άνεση στους επιβάτες, με περισσότερο χώρο για τα πόδια, μεγαλύτερα παράθυρα για θέα στον ουρανό, ειδικό φωτισμό που αλλάζει διαμορφώνοντας τη διάθεση αλλά και υψηλότερη υγρασία αέρα στα 40.000 πόδια.

Με το ευρύ δίκτυό της στην Αφρική, μεγαλύτερο από κάθε άλλου αερομεταφορέα, η Ethiopian Airlines συνδέει επιβάτες από/προς το Dubai και άλλες μεγάλες πόλεις της Μέσης Ανατολής, με περισσότερες από 55 αφρικανικές πόλεις, στο συντομότερο μάλιστα χρόνο σύνδεσης, μέσω του κεντρικού της κόμβου στην Addis Ababa.

Ήταν το 1979 όταν η Ethiopian πραγματοποίησε την παρθενική πτήση της προς το Dubai. Σήμερα, πραγματοποιεί τρεις πτήσεις ημερησίως για επιβάτες και τέσσερις εβδομαδιαίως για cargo.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style