Νέο μενού στο Βυζαντινό

Διαχρονικό στέκι με μεγάλη ιστορία, ζεστή ατμόσφαιρα και κοσμοπολίτικη αύρα, το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton Αθηνών αποτελεί σημείο αναφοράς στον γευστικό χάρτη της πόλης για πάνω από 50 χρόνια.

Ο Γιώργος Καπέρδας, δεξί χέρι του executive σεφ του Hilton Κώστα Αθανασίου, έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, όπως το “The Jane” στην Αμβέρσα, το “Erno’s Bistro” στην Φρανκφούρτη και τα “Tom Aikens” και “Gordon Ramsey, Savoy Hotel” στο Λονδίνο. Στο Βυζαντινό έχει δημιουργήσει ένα πολυσυλλεκτικό μενού με έμφαση στα εποχιακά υλικά, έμπνευση από τα ελληνικά προϊόντα και αναφορές στο comfort food. Στα ορεκτικά, ξεχωρίζουν η σαλάτα με ρόκα, σπανάκι, τραγανό καβουρμά και νιφάδες από τυρί Σαν Μιχάλη, τα χτένια σοτέ με προσούτο Ευρυτανίας, σπαράγγια και παντζάρι και η ψητή σφέλα Μεσσηνίας με γλυκό του κουταλιού κυδώνι.

viznewmenu 2

Από τα κυρίως, δοκιμάστε τα ραβιόλι παστίτσιο με φρέσκια τρούφα και μπεσαμέλ με γιαούρτι και τραχανά, τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ πατάτας και σος κόκκινου κρασιού και το λαβράκι σοτέ με πουρέ από κουνουπίδι, αποξηραμένα σταφύλια και σος κάρι. Από το μενού δεν λείπουν και τα υγιεινά, ελαφριά πιάτα, όπως το burger από κινόα με relish από παντζάρι και κρέμα μουστάρδας, το μοσχαρίσιο φιλέτο με kale και τα αρνίσια παϊδάκια με κινόα, ρόδι και σος γιαουρτιού με δυόσμο. Στο μενού θα βρείτε και υπέροχα επιδόρπια, όπως cheesecake με κολοκύθα, μηλόπιτα με μπισκότο κανέλλας, brownie με μους σοκολάτας και καραμελωμένο κουκουνάρι και τάρτα με φρέσκα φρούτα του δάσους.

viznewmenu 3

Τις Κυριακές, το σκηνικό αλλάζει με τον πλούσιο μπουφέ ν’ αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεσημεριανή, οικογενειακή έξοδο. Μάλιστα, σε μια χαριτωμένη, πλήρως εξοπλισμένη παιδική γωνιά εντός του εστιατορίου, τα παιδιά παίζουν με τον ανιματέρ ενώ οι γονείς χαλαρώνουν απολαμβάνοντας το γεύμα τους.

viznewmenu 4

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281400. Προσφέρεται δωρεάν θέση πάρκινγκ για ελάχιστη κατανάλωση €40.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style