Mystique και Vedema Resort στη Σαντορίνη στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης

To Mystique, A Luxury Collection Hotel ψηφίστηκε #17 ανάμεσα στα 50 Καλύτερα Ξενοδοχεία του Κόσμου και #7 ανάμεσα στα 10 Καλύτερα Ξενοδοχεία της Ευρώπης.  

Επίσης το Vedema, A Luxury Collection Resort ψηφίστηκε #3 από τα 30 Καλύτερα Resorts στην Ευρώπη, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler. Πάνω από 300,000 αναγνώστες, οι οποίοι είναι έμπειροι ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, πήραν μέρος στην 30η ετήσια έρευνα των Readers’ Choice Awards, υποβάλλοντας εκατομμύρια αξιολογήσεις και πάνω από 100,000 σχόλια για να βοηθήσουν να δημιουργηθεί η λίστα με τους νικητές. Το εύρος των εμπειριών που αξιολογήθηκαν ήταν εντυπωσιακό, από κομψά κάστρα στην Ιρλανδική εξοχή μέχρι κατασκηνωτικά καταφύγια σαφάρι στο Σερενγκέτι. Πάνω απ’ όλα όμως, οι αναγνώστες εξήγγειλαν το πάθος τους για το αυθεντικό, το εξατομικευμένο, το απροσδόκητο.

vedmyst 2

Το Mystique συνδυάζει αριστοτεχνικά την κομψότητα, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, την πολυτέλεια και τη χαλάρωση με τη μυθική ομορφιά της Σαντορίνης. Σμιλεμένο στον απότομο βράχο της Καλντέρας που δεσπόζει πάνω από το απέραντο μπλε του Αιγαίου, η μοναδική τοποθεσία του Mystique προσδίδει μία ηρεμία και διακριτικότητα που καθορίζει το χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Αγαπημένος προορισμός για το μήνα του μέλιτος ή για ρομαντικές αποδράσεις, το Mystique δεν είναι παρά ένα μοναδικό και φυσικό καταφύγιο, σχεδιασμένο για να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες αισθήσεων στους φιλοξενούμενούς του.

vedmyst 3

Το μαγευτικό Vedema Resort στο μεσαιωνικό οικισμό του Μεγαλοχωρίου έχει εξελιχθεί από ένα κελλάρι 400 χρόνων και ένα παραδοσιακό καπετανόσπιτο του προηγούμενου αιώνα, σε ένα αυθεντικό θέρετρο αυθεντικού κυκλαδίτικου στυλ. Η πλήρης αφοσίωση στις ανάγκες των ταξιδιωτών, έχει καθιερώσει το Vedema ως ένα από τα πιο γοητευτικά, πολυτελή και φιλόξενα θέρετρα του νησιού. Στη δυτική πλευρά της Σαντορίνης, είναι περικυκλωμένο από ένα παραδοσιακό πέτρινο τοίχο και περιτριγυρισμένο από αμπελώνες με θέα στον παραδοσιακό οικισμό.

vedmyst 4

vedmyst 5

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style