Το Messinia Pro-Am για 2η χρονιά στην Costa Navarino

Στην Costa Navarino θα επιστρέψει για 2η χρονιά το Messinia Pro-Am, στις 21-24 Φεβρουαρίου 2018.

Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης διοργάνωσης που συγκέντρωσε συμμετοχές από 14 χώρες, το διεθνές τουρνουά αναμένεται να προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον των γκολφέρ από όλο τον κόσμο. Το συνολικό χρηματικό έπαθλο που θα μοιράσει το 2ο Messinia Pro-Am είναι 50.000 ευρώ, το 2ο μεγαλύτερο που δίνεται σε τουρνουά γκολφ στην Ευρώπη. Για ακόμη μία χρονιά, το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe, και τελεί υπό την αιγίδα των PGAs of Greece, της Eλληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.). Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν ήδη, στην επίσημη ιστοσελίδα: messiniaproam.costanavarino.com. Όσοι εγγραφούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου θα έχουν έκπτωση ‘early bird’ 10% στα πακέτα συμμετοχής.

Οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές θα σχηματίσουν φέτος 50 ομάδες και θα διαγωνιστούν στα βραβευμένα γήπεδα της Costa Navarino, που έχει αναδειχθεί ως ο «Καλύτερος Γκολφ Προορισμός της Ευρώπης» από τη Διεθνή Ένωση Golf Tour Operators (IAGTO). Τα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course θα φιλοξενήσουν ξανά τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες, οι οποίοι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές τόσο στο αθλητικό μέρος του προγράμματος, όσο και με τις μοναδικές εμπειρίες του τετραήμερου. Η διοργάνωση του 2018 ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχη, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, θεματικές βραδιές με έμφαση στη γαστρονομία και πολλές ακόμη δραστηριότητες, για τους συμμετέχοντες του Messinia Pro-Am.

Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στo The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα του Messinia Pro-Am, θα ισχύσουν ειδικά πακέτα διαμονής: messiniaproam.costanavarino.com.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style