Πάμε στον 24ο Ποδηλατικό Γύρο Αθήνας με την ομάδα του MEDASSET

Πάρε τους φίλους σου και το ποδήλατό σου κι έλα μαζί μας στον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017. Η ομάδα του MEDASSET και η ομάδα του ONDECK θα κάνει ορθοπεταλιές για Καθαρές Θάλασσες. 

Ο 24ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Για εμάς στο MEDASSET, η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και της εκστρατείας «Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες» και αποτελεί αφορμή για δράση και συμμετοχή. 

Έλα μαζί μας στον 24ο Ποδηλατικό Γύρο Αθήνας και κάνε την Υπόσχεση για Καθαρές Θάλασσες, Πράξη, με 3 πεταλιές!
1η πεταλιά: Δήλωσε συμμετοχή στην ομάδα του MEDASSET! Συμπλήρωσε τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και στείλε την στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 3/5/2017!
2η πεταλιά: Συμπλήρωσε τη φόρμα ΟΠΑΝΔΑ: Δήλωση Συμμετοχής Ενήλικα ή/και Δήλωση Συμμετοχής Ανήλικου, μέχρι τις 5/5/2017.
3η πεταλιά: Δώσε σήμερα Υπόσχεση για Καθαρές Θάλασσες και πες το και στους φίλους σου!

Θέλεις ποδήλατο; Νοίκιασε το με 10€ για τον αγώνα ή το Σαββατοκύριακο, με 50% έκπτωση χάρη στην υποστήριξη του Panorama Bikes.

Θέλεις να στηρίξεις την MEDASSET με έναν ακόμα τρόπο; Φόρεσε το μπλουζάκι του MEDASSET και διάδωσε το μήνυμά μας. Μπορείς να το αποκτήσεις με δωρεά €10. Ενημέρωσέ μας μέχρι τις 4/5/2017 και εμείς θα το φέρουμε μαζί μας την Κυριακή!

kaththal 2

 


Σημαντικές πληροφορίες:

H εκκίνηση των 13 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 10 το πρωί μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Διαδρομή: Λ. Αμαλίας - Β. Σοφίας – Αλεξάνδρας - Πατησίων (αριστερά) – Ιουλιανού - Λιοσίων (αριστερά) – Μάρνη – Καρόλου - Πλ. Καραϊσκάκη - Αχιλλέως (δεξιά) - Θερμοπυλών (αριστερά) - Πειραιώς (αριστερά) – Σταδίου – Φιλελλήνων - Τερματισμός: Κάτω μέρος Πλατείας Συντάγματος.

Η εκκίνηση των 3,5 χιλιομέτρων για παιδιά και ΑΜΕΑ, θα δοθεί στις 10.15 το πρωί μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Διαδρομή: Λ. Αμαλίας - Β. Σοφίας - Δεξιά Hilton - Β. Κωνσταντίνου -Β. Όλγας - Β. Αμαλίας - Τερματισμός: Β. Αμαλίας.

Πάμε για ορθοπεταλιές; Σε περιμένουμε!


Για περισσότερες πληροφορίες: Ειρήνη Γκιουλάκου, Υπεύθυνη Εκστρατείας «Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες», This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., τηλ.: 210 3613572, εσωτ.: 106, καθημερινά 11:00 - 17:00.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style