Ημερίδα από την εταιρία συμβούλων ΞΥΝ στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Την ημερίδα διοργάνωσε η εταιρία συμβούλων ΞΥΝ, με προσκεκλημένους ιδιοκτήτες και γενικούς διευθυντές από διάφορους κλάδους. 

Το θέμα της βραδιάς ήταν η εφαρμογή της στρατηγικής της επιχείρησης μέσα από την αξιολόγηση του προσωπικού. Το θέμα παρουσιάστηκε διαδραστικά, με τη μορφή παιχνιδιού και τη συμμετοχή όλων, όπου ουσιαστικά αποδείχθηκε πως η αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού των εταιριών δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μία εσωτερική υπόθεση της διεύθυνσης HR, αλλά ως ένα μέσο που διασφαλίζει την εφαρμογή της στρατηγικής που προέρχεται από τη διοίκηση. Η παρουσίαση διήρκησε περίπου μία ώρα και μετά ακολούθησε wine break στη μαγευτική βεράντα του ΝΟΕ όπου δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να συνομιλήσουν και να γνωριστούν καλύτερα.

Η εταιρία συμβούλων ΞΥΝ υποστηρίζει την διοίκηση επιχειρήσεων στην διαμόρφωση στρατηγικής και την εφαρμογή της, με καινοτόμα πρωτόκολλα όπως το Astrolabe (Corporate Strategy), το 2πr (Holistic HR), το Hellenic Know (Leadership), το Commercial Booster (Sales & Marketing), το InView (Efficient Recruiting) και τα BCA (Business Consulting Agreements).

Τα πρωτόκολλα της ΞΥΝ εμπνέονται από τις ιδέες των μεγάλων αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και εφαρμόζονται με τρόπο ώστε η σύγχρονη επιχείρηση να ωφεληθεί από αυτά.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια Tudor για το 2…

H Tudor παρουσιάζει τα νέα της ρολόγια για την φετινή...

Style