Νέο brunch concept από τον Όμιλο Διβάνη

Εξαιρετικές γεύσεις, ποτήρια γεμάτα σαμπάνια Veuve Clicquot Rich και ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής.

Το εστιατόριο Brown’s του Divani Caravel ανοίγει τις πόρτες του τα μεσημέρια της Κυριακής και συστήνει ένα νέο brunch concept σε συνεργασία με τη σαμπάνια Veuve Clicquot Rich.

Ο Μάρτιος μπαίνει δυναμικά στο Brown’s αλλάζοντας τα δεδομένα του brunch και δίνοντάς του τον χαρακτήρα που του ταιριάζει. Έπειτα από την αλλαγή μενού στις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε και υιοθέτησε τη φιλοσοφία της μοντέρνας brasserie, το Brown’s πλέον μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για τα κυριακάτικα μεσημέρια. Μουσική, γεύσεις και premium spirit brands ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που γοητεύει όλες τις αισθήσεις προσφέροντας στο brunch έναν αέρα πολυτέλειας. afhywi2

Ο γνωστός dj Γιάννης Σαρτζετάκης επιλέγει τη μουσική, όσο απολαυστικά κοκτέιλ με σαμπάνια Veuve Clicquot Rich ετοιμάζονται στο μπαρ για να συνοδεύσετε μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις. Δοκιμάστε αβγά benedict ή scrambled, γευτείτε γαρίδες κοκτέιλ και περάστε στο κυρίως πιάτο επιλέγοντας ανάμεσα σε black angus burgers, club sandwich με σολομό, πίτσα και pasta. Μια δροσερή lemon pie ή ένα éclair με σοκολάτα Valrhona είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές για να κλείσετε γλυκά το γεύμα σας, ενώ μην παραλείψετε να προσθέσετε τολμηρές γαρνιτούρες στο γεμάτο με Veuve Clicquot Rich ποτήρι σας. Ροζ γκρέιπφρουτ, ανανάς, αγγούρι ή ακόμα και πιπεριές θα απογειώσουν τη γεύση προσφέροντας παράλληλα μια νέα εμπειρία σαμπάνιας.

Η πιο αγαπημένη μέρα της εβδομάδας και η πιο όμορφη συνήθειά της αποκτούν άλλο νόημα στο Brown’s! Γνωρίστε το brunch του εστιατoρίου του Divani Caravel και δώστε ξεχωριστή νότα στην Κυριακή σας!

afhywi3

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 57 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία, καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή
υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

afhywi4

Η σαμπάνια Veuve Clicquot Rich

Ο ιστορικός οίκος σαμπάνιας Veuve Clicquot ιδρύθηκε το 1772 από τον Philippe Clicquot στο Reims της Καμπανίας και μετονομάστηκε σε Veuve Clicquot Ponsardin το 1810, όταν την επιχείρηση ανέλαβε η Madame Clicquot Ponsardin, νύφη του ιδρυτή. Η Veuve Clicquot Rich αποτελεί την πρώτη σαμπάνια που δημιουργήθηκε για ανάμειξη και κοκτέιλ, αλλάζοντας τα δεδομένα σε ένα ποτό που μέχρι τότε κάνεις δεν είχε σκεφτεί να αναμείξει με άλλα υλικά. Μέσα από ένα ειδικό μείγμα σταφυλιών και ένα συγκεκριμένο dosage (προσθήκη ζάχαρης) οι παραγωγοί δημιούργησαν ένα νέο είδος σαμπάνιας το οποίο σερβίρεται με πάγο και κάποιο φρέσκο υλικό προσφέροντας μια νέα εμπειρία γεύσης στους λάτρεις της.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style