H LALIZAS συνεχίζει να υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εμπιστεύεται την εταιρεία LALIZAS SA για την επάνδρωση σωστικού εξοπλισμού του νέου στόλου σκαφών που κατασκευάζει και θα χρησιμοποιηθεί για τις επιχειρησιακές ανάγκες της ομάδας στη θάλασσα, τόσο σε ερευνητικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Σε μια κίνηση εγκάρδιας συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσπάθειας που κάνει η ΕΟΔ, η LALIZAS SA υποστηρίζει το έργο της με τη δωρεά νέου εξοπλισμού ύψους €3.700 που θα αξιοποιηθεί στα τέσσερα νέα σκάφη της ομάδας. Η επιτυχημένη συνεργασία της ΕΟΔ με την LALIZAS SA τον Ιούνιο 2016 για το νεότευκτο τότε σκάφος «ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΙΙ» καθώς και η φετινή πρωτοβουλία διάθεσης σωστικού εξοπλισμού αποτελεί την αγαστή απόδειξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπει την LALIZAS SA.

aw3r3

 

Η εταιρεία LALIZAS SA, που ιδρύθηκε το 1982, είναι ένας παγκόσμιος όμιλος εταιριών με έδρα τον Πειραιά και εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες. Κατασκευάζει και διανέμει περισσότερα από 5.000 προϊόντα ναυτιλιακού εξοπλισμού, σωστικών ειδών και παρελκόμενα για θαλάσσιες δραστηριότητες, ανάμεσα στα οποία σωσίβια, πλευστικά βοηθήματα, στολές εμβαπτίσεως, σωστικές λέμβοι, ζώνες ασφαλείας, φουσκωτά σκάφη και άλλα. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί θερμά την LALIZAS SA για τη νέα της χορηγία και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που διαφυλάσσουν το κοινωνικό όφελος. 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style