To Mystique κορυφαίο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο Mystique στη Σαντορίνη λαμβάνει διαρκώς θαυμαστές διακρίσεις και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Οι πιο πρόσφατες διακρίσεις του αφορούν στην κατάταξή του στις λίστες καταξιωμένων εκδόσεων, όπως το Condé Nast Traveler και το US News & World Report Travel με τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Οι αναγνώστες του Condé Nast Traveller ψήφισαν το Mystique, a Luxury Collection Hotel, ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία Ελλάδας και Τουρκίας στα βραβεία αναγνωστών Readers’ Choice Awards 2016. To Mystique βρίσκεται επίσης στη λίστα του US News & World Report Travel με τα 15 Καλύτερα Ξενοδοχεία της Ελλάδας.

“Ένα ξενοδοχείο χτισμένο στην άκρη των συνταρακτικών βράχων της Σαντορίνης έχει ένα δυνατό πλεονέκτημα εξ αρχής: Η θέση του από μόνη της είναι μοναδική και σε κάνει να σταματήσεις και να τη θαυμάσεις. Το υπέροχο Mystique, ευτυχώς, δεν έχει πολλά να ζηλέψει από την εκπληκτική αυτή τοποθεσία και θέα,” γράφει το Conde Nast Traveler για το Μystique. Ενώ το US News & World Report Travel περιγράφει τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την ανάδειξη των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως “Τα κορυφαία ξενοδοχεία βαθμολογούνται με βάση την ανάλυση των βραβείων που έχουν λάβει, των συστάσεων από ειδικούς του χώρου αλλά και της βαθμολόγησης τους από τους επισκέπτες.”

asantmy2

Το ξενοδοχείο Mystique αποτελεί παγκοσμίου φήμης προορισμό μεταξύ των νεόνυμφων και των αιώνια ρομαντικών και διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές καμπύλες του, έμπνευση, η οποία προέρχεται από την αυθεντική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, ενώ αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο στην απότομη πλαγιά της Καλντέρας της Οίας. Το Mystique συνδυάζει αριστοτεχνικά την κομψότητα, την παράδοση, τις υπηρεσίες πολυτέλειας, την χαλάρωση και το θρυλικό σκηνικό της Σαντορίνης.

asantmy3

 www.mystique.gr

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style