Ξεκινά η χειμερινη σεζόν για τα ξενοδοχεία Santa Marina στην Aράχωβα

Τα ξενοδοχεία Santa Marina στην Αράχωβα, υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία για τις χειμερινές σας αποδράσεις, σε ένα περιβάλλον λιτής πολυτέλειας και ζεστής διαμονής.

H κοσμοπολίτικη Αράχωβα, είναι εδώ και χρόνια ο νούμερο 1 προορισμός χειμερινών διακοπών. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τα πέτρινα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια και η πληθώρα επιλογών διασκέδασης δημιουργούν ένα ονειρεμένο σκηνικό διασκέδασης και χαλάρωσης.  Ταυτόχρονα η εγγύτητα με τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού, αλλά και με τους Δελφούς και τα παραθαλάσσια κέντρα του Κορινθιακού, Γαλαξίδι και Ιτέα, την καθιστούν ιδανική βάση για χειμερινές αποδράσεις.

Το Santa Marina Arachova στο κέντρο του μαγευτικού ορεινού προορισμού ανοίγει στις 18 Νοεμβρίου και είναι έτοιμο -με τα πολυτελή δωμάτια και τις άνετες σουίτες του, να σας προφέρει μια μοναδική εμπειρία απολαυστικής διαμονής και διασκέδασης To Santa Marina διαθέτει άνετο δωρεάν πάρκινγκ για τους επισκέπτες του, ενώ στο πλαίσιο της οικογενειακής ψυχαγωγίας, φιλοξενεί έναν σύγχρονο παιδότοπο, για την ασφαλή απασχόληση των μικρών μας φίλων, με την φροντίδα ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού.

Και από τις 2 Δεκεμβρίου το πολυτελέστατο Santa Marina Arachova Resort & Spa, όπως κάθε χρόνο, είναι έτοιμο να υποδεχτεί στις πολυτελείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις του, τους υψηλούς και απαιτητικούς επισκέπτες του. asanthu2

Το Santa Marina -All-Suites Resort- διαθέτει μεγάλη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, ατμοσφαιρικό χαμάμ, σάουνα, και ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο. Την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών «υπογράφει» ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που βρίσκεται στην διάθεση σας για να καλύψει και να ανταποκριθεί σε κάθε σας επιθυμία.

Kρατήσεις: 22670-31175  
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style