Το Listen to the Road σε προσκαλεί να εκφραστείς δημόσια στην Αθήνα

listenroad1

Το Listen to the Road, το νέο πρόγραμμα δημιουργίας σημείων ελεύθερης έκφρασης στην Αθήνα, εγκαινιάζει τη λειτουργία του και σε προσκαλεί να εκφραστείς δημόσια.

Αν είσαι μουσικός, χορευτής, ηθοποιός, youtuber, εικαστικός, κουκλοπαίκτης, λάτρης του προφορικού λόγου κτλ, δήλωσε συμμετοχή και θα σου δoθεί η ευκαιρία να παρουσιαστείς στο κοινό σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Ταυτόχρονα, γίνεσαι μέλος της ψηφιακής κοινότητας Listen to the Road, έχοντας τη δυνατότητα να προωθείς τη δουλειά σου μέσω της πλατφόρμας.

Listen to the Road
To Listen to the Road είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας σημείων έκφρασης στο δημόσιο χώρο. Οριοθετώντας σημεία στα οποία καλλιτέχνες και μη καλούνται να εκφραστούν, δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αλληλεπίδραση σε έναν κοινό τόπο. Βασική επιδίωξη του Listen to the Road είναι να ενισχύσει και να οργανώσει τη δημιουργική έκφραση στο δημόσιο χώρο, προβάλλοντας τη δουλειά των συμμετεχόντων, αναβαθμίζοντας την εικόνα της πόλης μας, προσφέροντας ένα ευχάριστο ξάφνιασμα σε δημότες και επισκέπτες της πόλης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για pop-up performances κάθε είδους, ένα βήμα ανταλλαγής απόψεων, συμπεριφορών και πολιτισμών στο δημόσιο χώρο. Παράλληλα, δημιουργείται ψηφιακή πλατφόρμα δικτύωσης όπου καταχωρούνται όλοι οι συμμετέχοντες και μέσα από αυτήν το κοινό έχει τη δυνατότητα να τους ανακαλύψει και να τους ακολουθήσει σε μελλοντικές εκδηλώσεις τους.

Το πρόγραμμα Listen to the Road φιλοδοξεί να φέρει και να παγιώσει την ελεύθερη έκφραση στο δρόμο έτσι ώστε να συναντηθεί με τον περιπατητή, ο οποίος θα βρει στο δρόμο του ό,τι ίσως έψαχνε να απολαύσει στο διαδίκτυο. Το Listen to the Road αλλάζει την εμπειρία της διαδρομής μέσα στην πόλη, εμπλέκοντας πλέον ενεργά τον ανθρώπινο παράγοντα. Επαναφέρει στο προσκήνιο τους δημόσιους χώρους του Δήμου Αθηναίων, δίνοντάς τους ξανά το νόημα της κοινωνικής συνεύρεσης και συναναστροφής, μέσω της προβολής της έκφρασης και των δημιουργών.

Μέσα από το κάλεσμα συμμετοχής, επιχειρούμε να εξερευνήσουμε την έννοια της έκφρασης, τόσο στον ψηφιακό όσο και στον δημόσιο χώρο της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και το κάλεσμα συμμετοχής θα βρείτε στο www.listentotheroad.gr

#ListenToTheRoad #ThisIsAthens

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style