Το Aristi Mountain Resort + Villas στην κορυφή της Ευρώπης

orelks1

Το Aristi Mountain Resort + Villas κατέκτησε το βραβείο Luxury Hideaway Resort στην Ευρώπη. Μια κορυφαία πανευρωπαϊκή διάκριση κατέκτησε το πολυβραβευμένο mountain resort Aristi Mountain Resort + Villas, στην Αρίστη Ζαγορίου.

Το Aristi βραβεύτηκε ως το «Luxury Hideaway Resort» της Ευρώπης, από τα World Luxury Hotel Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς παγκοσμίως. Η ψηφοφορία που διήρκησε αρκετούς μήνες, ανέβασε το resort στην κορυφή της Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία δίδονται με την ψήφο του παγκόσμιου κοινού. H τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στο Hοng Kong.

Ο ιδιοκτήτης του Aristi Mountain Resort + Villas κ. Βασίλης Ιωσηφίδης σημείωσε με αφορμή τη διάκριση του ξενοδοχείου: «Το Ζαγόρι αποτελεί ένα αληθινό καταφύγιο που δημιούργησε η φύση και αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου. Ωστόσο εκτός Ελλάδας παραμένει ακόμη σχετικά άγνωστο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καταφέραμε μέσω της φιλοξενίας που παρέχουμε στο Aristi Μοuntain Resort + Villas να συμβάλουμε ώστε η περιοχή αυτή να αναδειχτεί περισσότερο στο παγκόσμιο κοινό. Η διάκριση στα World Luxury Hotel Awards αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής. Από την πλευρά μας δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε. Πρόσφατα διαφοροποιήσαμε το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν στην περιοχή με την προσθήκη τριών βιλών ενώ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τόσο νέες επενδύσεις, όσο και νέες παγκόσμιες συνεργασίες».

orelks2

Η πανευρωπαϊκή επιβράβευση του Aristi Mountain Resort + Villas έρχεται μετά από σειρά σημαντικών διεθνών και εθνικών διακρίσεων, όπως το Χρύσο Βραβείο στην κατηγορία «Εμπειρία Επισκέπτη», από τα Tourism Awards. Επιπλέον, το ξενοδοχείο έχει διακριθεί ως «το καλύτερο παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα» από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller, ενώ είναι μέλος της οικογένειας των Small Luxury Hotels of the World και του Ζagori Excellence Network (ZEN) του πρώτου ιδιωτικού δικτύου επιχειρήσεων στην Ελλάδα για την προώθηση μιας περιοχής.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style