«Αντανακλάσεις στο νερό» στη 6η PARIS PHOTO

noemie1

Επίσημος υποστηρικτής του Paris Photo από το 2011, ο Giorgio Armani ανανεώνει τη συνεργασία του για μία ακόμα χρονιά και παρουσιάζει την έκτη έκθεση με τίτλο ACQUA, την ετήσια παρουσίαση φωτογραφικών έργων τέχνης με κύριο θέμα τους το νερό: ACQUA #6 που θα πραγματοποιηθεί 12-15 Νοεμβρίου

Στη φετινή έκθεση, με τίτλο « Αντανακλάσεις στο νερό » θα παρουσιαστούν μια σειρά από φωτογραφίες με θέμα το νερό που παίζει με το φως και τα σχήματα, αλλάζοντας την οπτική ώστε να δημιουργεί αντανακλάσεις και οπτικές ψευδαισθήσεις με ποιητικές διαστάσεις.

Μεγάλο μέρος της έκθεσης περιλαμβάνει μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες, έργα τέχνης που έχουν επιλεγεί από τον Giorgio Armani και έχουν δημιουργηθεί από καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και από ανερχόμενα ταλέντα όπως οι Lee FRIEDLANDER, Noémie GOUDAL, Joseph D. JACHNA, και Dolores MARAT.

Το νερό αποτελεί ανέκαθεν κύριο στοιχείο στη δουλειά του Giorgio Armani, και από το 2009, αποτελεί μια προσωπική κοινωνική προτεραιότητα για τον σχεδιαστή που παρουσίασε τη φιλανθρωπική καμπάνια “Acqua for Life™” ώστε να προσφέρει καθαρό, πόσιμο νερό σε κοινωνίες πού αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πρόσβαση σε αυτό. Η πιο πρόσφατη καμπάνια κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια λίτρα πόσιμου νερού για να υποστηρίξει τον ΜΚΟ Green Cross International και τα προγράμματα που δραστηριοποιούνται υπό την αιγίδα του σε αρκετές χώρες.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Salon d’Honneur στο Grand Palais.

Η ACQUA #6 περιλαμβάνει έργα των:
Lucien CLERGUE, Lee FRIEDLANDER, Gaspar GASPARIAN, Noémie GOUDAL, Helena ALMEIDA, Lois CONNER, Pierre GONNORD, Risaku SUZUKI, Joseph D. JACHNA, Debra BLOOMFIELD, Jory HULL, et Dolores MARAT.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Η Puma γιόρτασε το άνοιγμα του νέου flagship store…

Celebrities, influencers, καθώς και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της Puma.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

TAG Heuer Carrera Chronograph: Διαχρονικ…

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός...

Style