Η IWC Schaffhausen επίσημος Χρονομετρητής του Spetses Classic Yacht Regatta 2015

ixrono2

Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, άνοιξε πανιά και έδωσε το «παρών», ως Επίσημος Χρονομέτρης, στη φετινή διοργάνωση Spetses Classic Yacht Regatta 2015, που υλοποιήθηκε για 5η χρονιά.

Οι φετινοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο «Μπογάζι» των Σπετσών, από τις 18 έως και τις 21 Ιουνίου, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Η IWC Schaffhausen, μετά την παρουσία της σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες παγκοσμίου φήμης, όπως ο Volvo Ocean Race, ήρθε φέτος - και με αφορμή το λανσάρισμα των νέων ρολογιών της οικογένειας Portugieser - να υποστηρίξει και τους ελληνικούς αγώνες κλασικής ιστιοπλοΐας. Σε αυτό το πλαίσιο και ως Επίσημος Χρονομέτρης του Spetses Classic Yacht Regatta, η IWC Schaffhausen προσέφερε στο σκάφος «Αελλώ», το νικητήριο στην κατηγορία Concours d’elegance στα κλασσικά, ένα εντυπωσιακό Portofino Chronograph. Παράλληλα, παρέθεσε δημοσιογραφικό γεύμα όπου και παρουσίασε τα νέα Portugieser, ενώ μία έκθεση με τα νέα ρολόγια στο σαλόνι του Poseidonion Grand Hotel τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών.

ixrono1

Φέτος, η IWC Schaffhausen γιορτάζει τα εβδομηκοστά πέμπτα γενέθλια της οικογένειας ρολογιών Portugieser, μιας οικογένειας – σύμβολο, με παράδοση στην ακρίβεια των ρολογιών εφάμιλλης με εκείνης των ναυτικών οργάνων, που κάποτε χρησιμοποιούσαν οι θαλασσοπόροι για να ανακαλύψουν τον κόσμο. Με αφορμή, λοιπόν, την επέτειο των Portugieser ρολογιών, η IWC Schaffhausen παρουσιάζει τη νέα της συλλογή, που γοητεύει με την εμβληματική σχεδίασή της, διαθέτοντας ένα πλήθος τεχνολογικών και σχεδιαστικών νέων χαρακτηριστικών.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style