Thea Restaurant at the Belvedere

theare1

Η νέα γαστρονομική πρόταση του διάσημου Belvedere Hotel στη Μύκονο λέγεται THEA και βρίσκεται στο πιο προνομιούχο σημείο του ξενοδοχείου, προσφέροντας μοναδικά ηλιοβασιλέματα με θέα τη Χώρα και τη θάλασσα.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Executive Chef του Belvedere Νίκος Ζερβός δημιουργεί μια νέα γαστρονομική εμπειρία που περιέχει στοιχεία από τη μεσογειακή κουζίνα αλλά και επιρροές από όλον τον κόσμο. Ισορροπώντας ανάμεσα στην παράδοση και στο μοντέρνο, o Ζερβός καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει γεύσεις του παρελθόντος και να τους δώσει μια νέα χροιά. Ιδιαίτερη θέση στο menu έχει το “Raw Food” με τη δημιουργία των “Finely Cut” πιάτων. Συμβαδίζοντας με τη σύγχρονη διατροφική τάση, ο Chef χρησιμοποιεί ευρεία γκάμα οργανικών προϊόντων.

Η κουζίνα του THEA είναι έντονη και τολμήρή, αλλά παράλληλα απλή και γνώριμη. Η γαστρονομική εμπειρία είναι ένα ταξίδι χρωμάτων, γεύσεων και αρωμάτων. Τα signature dishes είναι πολλά και ιδιαίτερα, όπως το "Sashimi" μοσχαρίσιου φιλέτου, μαριναρισμένο σε εσπρέσο - πορτοκάλι με κάρδαμο και πικάντικη κρέμα από φασόλια σόγιας ή ο κιτρινόπτερος τόνος με φύτρες από φάκες "Beluga" μους γιαούρτι, λάδι εσπεριδοειδών και δροσουλίτη. Από τον πλούσιο κατάλογο των επιδορπίων ξεχωρίζει η "Εικόνα Εδάφους" καρυδόπιτας με κρέμα κονιάκ, σιρόπι κακάο & παγωτό μέλι.

theare3

Το υπερηψωμένο σημείο στο οποίο βρίσκεται το THEA, πάνω από την πισίνα και το Matsuhisa Mykonos, προσφέρει στον επισκέπτη μια αίσθηση ησυχίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το μικρό αυτό «θεωρείο», χωριτικότητας μόλις 30 καθισμάτων, το προτιμούν κατα καιρούς διεθνούς φήμης προσωπικότητες που επισκέπτονται το Belvedere. To design του χώρου είναι απλό και μοντέρνο, συμβαδίζοντας με τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου και αναδεικνύωντας τη μοναδική θέα.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style