Πασχαλινή Κατάνυξη στο The Romanos, A luxury Collection Resort και στο The Westin Resort Costa Navarino

luxeast2

Το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos Resort, σας προσκαλούν να περάσετε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα σε μια ατμόσφαιρα διακριτικής, «χαμηλόφωνης» πολυτέλειας, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον.

Ειδικά για όσους επιζητούν την υπέρτατη εμπειρία στη διαμονή τους, το πολυβραβευμένο The Romanos Resort παρουσιάζει και σας καλεί να απολαύσετε τη νέα του αποκλειστική «συλλογή», το The Romanos Ionian Exclusive, μια συναρπαστική πρόταση υψηλής αισθητικής.

Ένα μπουκέτο από 62 δωμάτια, σουίτες και βίλες που απολαμβάνουν εδικά προνόμια και υπηρεσίες, όπως μπάτλερ, πρωινό σε ιδιωτικό χώρο, VIP check-in, προτεραιότητα στις κρατήσεις και άλλα πολλά.

luxeast1

Εκεί που η καταπράσινη μεσσηνιακή φύση συναντά το γαλάζιο του Ιονίου, ζήστε ένα αυθεντικά Ελληνικό Πάσχα απολαμβάνοντας παραδοσιακή φιλοξενία, περιπάτους, πεζοπορία και όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Τηρήστε όλα τα πατροπαράδοτα, θρησκευτικά έθιμα που αναβιώνουν και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην κατάνυξη των ημερών: στολισμός και περιφορά Επιταφίου, ετοιμασία της «Λαμπροκουλούρας», Αναστάσιμη Λειτουργία και ο απαραίτητος, εκπληκτικός «χορός» πυροτεχνημάτων.
Παραδοσιακοί χοροί, το κυνήγι του πασχαλινού αυγού και άλλα παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, μεζέδες και ορεκτικά στην Αγορά, και γεύμα με συνοδεία ελληνικής μουσικής θα ολοκληρώσουν ένα λαμπρό Ελληνικό Πάσχα!

luxeast4

Ήχοι σαξοφώνου και αρχαίας ελληνικής άρπας, ενταγμένοι στο πνεύμα της ημέρας, θα συνοδεύσουν το ποτό σας στο ατμοσφαιρικό all day bar «1827» τη Μεγάλη Παρασκευή ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα μοντέρνοι ρυθμοί, dj, live μπάντα και signature cocktails σας περιμένουν στο Anax lounge.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:

Τηλ 27230 97000
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style