Απόδραση στο μαγευτικό Παρνασσό

parn3

Αποδράστε στα chalets του Elatos Resort & Health Club σε προνομιακές τιμές και απολαύστε ενα ρομαντικό Σαββατοκύριακο 

Εκμεταλλευθείτε το γεγονός πως η 14η Φεβρουαρίου φέτος είναι Σάββατο για να σχεδιάστε ένα μοναδικό ρομαντικό Σαββατοκύριακο στους πολυτελείς χώρους του Elatos Resort & Health Club απολαμβάνοντας τις παροχές και υπηρεσίες του ειδικού πακέτου που έχουμε σχεδιάσει για αυτήν την ειδική ημέρα.

Κατά την άφιξή σας στο chalet θα σας υποδεχθούμε με φρέσκα τριαντάφυλλα, σοκολατάκια και μια φιάλη αφρώδη οίνο ενώ στην προσφορά μας συμπεριλαμβάνεται το ρομαντικό δείπνο τεσσάρων πιάτων με ένα μπουκάλι house wine υπό το φως κεριών στο Εστιατόριό μας το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου. Κατά την διάρκεια της διαμονής σας, σας προσφέρουμε 50% έκπτωση στις συνεδρίες μασάζ και δωρεάν χρήση του Health Club με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

parn2

Στην προσφορά μας συμπεριλαμβάνεται καθημερινά το πλούσιο πρωινό αμερικάνικου τύπου ενώ εφόσον έχουμε διαθεσιμότητα θα χαρούμε να σας προσφέρουμε δωρεάν early check-in και late check-out.

Η τιμή της προσφοράς (συμπεριλαμβανόμενων όλων των παραπάνω υπηρεσιών) είναι €290 ανά διανυκτέρευση για δύο (02) άτομα και ισχύει για τα Classic Chalets για ελάχιστη διαμονή δύο (02) διανυκτερεύσεων από την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου. Πιθανή τρίτη διανυκτέρευση προσφέρεται στην ειδική τιμή των €150. Η επιβεβαίωση της κράτησης προϋποθέτει την μη-επιστρέψιμη προκαταβολή του 50% επί του συνολικού κόστους διαμονής.

parn1

Πληροφορίες:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
τηλ. 22340 61162

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style