Η Volvo και τα Holmes Place στη Μύκονο

vol1 Η Volvo και τα Holmes Place έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη Μύκονο για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Η Volvo Car Hellas και τα Holmes Place, από τις αρχές της χρονιάς δείχνουν με ποιο τρόπο μία premium μάρκα αυτοκινήτου και ένα υψηλών προδιαγραφών Health Club μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά! Μέσα από κοινές ενέργειες επικοινωνίας και προβολής και με μότο «Drive well. Live well», τα δύο brands προωθούν με μεγάλη επιτυχία το μοντέρνο ευ ζην, απευθυνόμενα στους φίλους τόσο του αυτοκινήτου όσο και της καλής φυσικής κατάστασης.

vol2

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Volvo και τα Holmes Place έκαναν πρόσφατα αισθητή την παρουσία τους και ...εκτός των τειχών! Συγκεκριμένα, από τις αρχές του καλοκαιριού, Volvo και Holmes Place βρέθηκαν στη Μύκονο, κοντά σε όσους ακόμα και στις καλοκαιρινές τους διακοπές φροντίζουν και αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο για σωματική άσκηση. Τρεις trainers των Holmes Place, ο καθένας με ένα V40 Cross Country που είχε παραχωρήσει ειδικά για την περίσταση η Volvo Car Hellas, βρέθηκαν στο νησί των ανέμων από τις αρχές Ιουνίου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Με έδρα ένα πολύ γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, οι ειδικοί των Holmes Place προσφέρουν υπηρεσίες personal training σε όσους θέλουν να συνδυάσουν θερινές διακοπές με εξατομικευμένη εκγύμναση.

Το Volvo V40 Cross Country αποδείχθηκε το ιδανικό για την περίσταση αυτοκίνητο. Με τον αέρα της μεγαλύτερης απόστασης από το έδαφος – σε σχέση με το V40 – κινήθηκε με άνεση στο οδικό δίκτυο της Μυκόνου αλλά και έξω από αυτό, όταν οι περιστάσεις το απαιτούσαν. Τα τρία αυτοκίνητα, πανομοιότυπα σε έντονο ασημί χρώμα και διακοσμημένα με ένα μοτίβο που έχουν επιμεληθεί οι Designers United, το βραβευμένο design studio της Θεσσαλονίκης, τράβηξαν τα βλέμματα όπου και αν βρέθηκαν στο νησί.

 

 www.volvocars.gr

www.holmesplace.gr

 

 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style