Το Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου

megvret1

Σε ένα πραγματικά εορταστικό σκηνικό το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του Ξενοδοχείου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, το περιβάλλον πραγματικά εύθυμο, με αποτέλεσμα η βραδιά να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και εντυπώσεις.

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς όμως, το περίφημο Χριστουγεννιάτικό δέντρο του Ξενοδοχείου, φέτος μεταμορφώθηκε. Πανέμορφες λευκές δαντέλες από διάσημο γαλλικό οίκο, σπάνια περλέ στολίδια και 2500 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πολύ ψηλό έλατο! 600 δαντελένιες Χριστουγεννιάτικες μπάλες μοναδικά φτιαγμένες στο χέρι από τον οίκο Σήλια Κριθαριώτη, σε συνδυασμό με γιρλάντες στο χρώμα του πάγου συντέλεσαν το απόλυτο συνδυασμό για να δημιουργήσουν ένα πολύ κομψό εορταστικό περιβάλλον.

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν δίχως το αναμφισβήτητο ταλέντο της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, που φέτος επιμελήθηκε προσωπικά την διακόσμηση του Χριστουγεννιάτικού δέντρου του Ξενοδοχείου.

megvret2

Συγχρόνως το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινάει για ακόμη μία φορά μία ιδιαίτερη φιλανθρωπική καμπάνια. Από 21/12/2014 και για τους 3 επόμενους μήνες για κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στο εστιατόριο GB Roof Garden, θα προστίθεται €1 στο τελικό ποσό, το οποίο θα δωρηθεί στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Φίλοι της Μέριμνας».

Σκοπός είναι η στήριξη του έργου της Μέριμνας, όπου έμπειροι επιστήμονες, από το χώρο της υγείας, φροντίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια ή την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

www.grandebretagne.gr

 


 

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, θυγατρική εταιρία του ομίλου Λασκαρίδη.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino…

Σημαντική διάκριση με τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style