Mobile application για το MailOnBoard της Otesat-Maritel

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «MailOnBoard» της Otesat-Maritel είναι πλέον διαθέσιμη για έξυπνες συσκευές με λογισμικό Android 2.2 και άνω, μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής για χρήση από πληρώματα πλοίων μέσω δορυφορικής σύνδεσης.

Το application «MailOnBoard» επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, από την κινητή συσκευή του, κάνοντας την ανταλλαγή δεδομένων πιο εύκολη από ποτέ.

Η υπηρεσία είναι ιδανική για τα πληρώματα/χρήστες, ακόμα κι όταν μετακινούνται από πλοίο σε πλοίο, ενώ υποστηρίζει τους πιο διαδεδομένους mail clients SMTP/POP3 (για gmail, yahoo κ.λπ.) και επιτρέπει τη σύνδεση ακόμα και στην ξηρά όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο.

H νέα εφαρμογή υποστηρίζεται από smartphones και tablets, είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store στην κατηγορία «Communication» και για τη χρήση της χρειάζεται εγγραφή στην υπηρεσία «MailOnBoard», καθώς απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης.

Με την ανάπτυξη της εφαρμογής για έξυπνες συσκευές «MailOnBoard», η Otesat-Maritel ανταποκρίνεται στις πολλαπλές ανάγκες επικοινωνίας των πληρωμάτων της ποντοπόρου ναυτιλίας με τους δικούς τους ανθρώπους και παραμένει σταθερή στη στρατηγική της να παρέχει, σε παγκόσμιο επίπεδο, ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις δορυφορικών επικοινωνιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style