Η εορταστική συλλογή της BOSS

 Αυτή την εορταστική περίοδο, η BOSS συνδυάζει την αίγλη της καλύτερης εποχής των πάρτυ που έχουν μείνει στην ιστορία με την ταχύτητα στο racetrack για όσους ζουν τη ζωή τους σε γρήγορους ρυθμούς. 

Η BOSS συνεργάζεται για πρώτη φορά με την κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών παιχνιδιών Playforever για μια δυναμική καμπάνια και τη νέα εορταστική συλλογή. Αυτή η συνεργασία φέρνει κοντά δύο εταιρείες που τους ενώνει η δέσμευσή τους στη δεξιοτεχνία και τον εξαίρετο σχεδιασμό.

Ένα σχέδιο που προέρχεται από τα μοντέλα της Playforever, το μοτίβο του αυτοκινήτου αποτελεί κεντρικό θέμα της εορταστικής συλλογής, είτε σχεδιασμένο σε μεταξωτό γυναικείο φόρεμα είτε κεντημένο στο πίσω μέρος ενός bomber jacket.

bosshol 2

BOSS Stores

Το παιχνιδιάρικο σχέδιο του αυτοκινήτου συνεχίζεται σε όλη τη συλλογή των αξεσουάρ, εφαρμοσμένο σε τσάντες, μικρά δερμάτινα είδη, κλειδοθήκες, θήκες τηλεφώνων και στα ανδρικά και γυναικεία sneakers.

Εμπνευσμένα από τα style icons των 70’s και το Studio 54, τα tailored tuxedos δημιουργούνται από σατέν, πολυτελές βελούδο και υφαντό μαλλί, με φαρδιά πέτα και contrast λεπτομέρειες.

bosshol 3

Συλλογή BOSS

Τα κλασσικά κομμάτια αναδιατυπώνονται σε ιδιαίτερα σχέδια, άψογα κομμένα για το πιο κομψό φινίρισμα.

bosshol 5

HUGO BOSS HELLAS LLC

Η γυναικεία συλλογή της BOSS αγκαλιάζει τα έντονα prints και τις θηλυκές ρετρό σιλουέτες. Μεσάτα φορέματα και κομψές μπλούζες με λεπτομέρειες από φιόγκους σε απαλό ροζ συνδυάζονται με oversized πλεκτά και biker jackets για ένα cool, μοντέρνο σύνολο. Η μοντέρνα αίγλη και το ξέγνοιαστο στυλ επικρατούν σε αυτή τη νέα συλλογή που θα εξασφαλίσουν στυλ με έντονο αντίκτυπο στις γιορτές.

bosshol 4

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια Tudor για το 2…

H Tudor παρουσιάζει τα νέα της ρολόγια για την φετινή...

Style