H Rolex παρουσιάζει το ανανεωμένο Oyster Perpetual Deepsea

H Rolex παρουσιάζει το ανανεωμένο Rolex Deepsea με κάσα 44mm και φαρδύτερο μπρασελέ Oyster με κλείδωμα ασφαλείας Oysterclasp.

Για πρώτη φορά είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένης τεχνολογίας αυτόματο μηχανισμό 3235 για απόλυτη ακρίβεια ,απόδοση και αυτονομία 70 ωρών. Για πρώτη φορά είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένης τεχνολογίας αυτόματο μηχανισμό 3235 για απόλυτη ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία 70 ωρών. Το νέο μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι Oystersteel - αποκλειστικότητα της Rolex - και διαθέτει το καντράν D-blue σε μπλε χρώμα που σταδιακά βαθαίνει για να καταλήξει σε σκούρο μαύρο.

rolexbasel2018 3

Το Deepsea είναι εγγυημένα στεγανό για το αχανές βάθος των 3.900 μέτρων με ειδικά σχεδιασμένη κάσα, χάρη στο σύστημα Ringlock και το σύστημα στεγανοποίησης Triplock στη βιδωτή κορώνα, για να ανθίσταται στην κολοσσιαία πίεση που ασκείται στα μεγάλα βάθη. Η μαύρη κεραμική του στεφάνη Cerachrom,έχει εκπληκτική αντοχή στις διαβρώσεις και το χρώμα της δεν αλλοιώνεται από τις υπεριώδεις ακτίνες. Επιτρέπει στους δύτες να χρονομετρούν την κατάδυση και την αποσυμπίεση με απόλυτη ασφάλεια.Το Deepsea παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014 προς τιμήν της ιστορικής κατάδυσης Deepsea Challenge της Rolex και του National Geographic. Ο James Cameron, o διάσημος εξερευνητής και σκηνοθέτης, καταδύθηκε στο βαθύτερο σημείο των ωκεανών, τον πυθμένα της Τάφρου των Μαριανών, σε βάθος 10.890 μέτρων, με μόνο συνταξιδιώτη του ένα Rolex Deesea Challenge.To νέο Deepsea συνοδεύεται με την πιστοποίηση Superlative Chronometer* και τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου που πρώτη η Rolex εισήγαγε το 2015 στην παγκόσμια ωρολογοποιία και την διεθνή 5ετή εγγύηση.

 


*Η πιστοποίηση αυτή αφορά υψηλότατη ακρίβεια, απόδοση,αυτονομία και στεγανότητα.Τα κριτήρια ακρίβειας που ορίζει η πιστοποίηση ενός Rolex Superlative Chronometer ξεπερνούν κατά πολύ τα κριτήρια που ορίζει το Επίσημο Ελβετικό Ινστιτούτο Χρονομέτρων-COSC. 

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style