Νέα έκδοση του Portugieser Chronograph Classic από την IWC

Portugieser Chronograph Classic

Απλικαρισμένοι αραβικοί αριθμοί, στεφάνη σε στυλ σιδηρόδρομου και χαρακτηριστικοί δείκτες feuille: το Portugieser Chronograph Classic έχει όλα τα στυλιστικά χαρακτηριστικά ενός κλασικού Portugieser.

Και τώρα, η IWC Schaffhausen αποκαλύπτει μια νέα, βελτιωμένη έκδοση αυτού του διαχρονικού χρονογράφου, με ακόμη πιο ακριβή σχεδιασμό του καντράν και τρεις νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Εδώ και σχεδόν 80 χρόνια, το Portugieser αποτελεί συνώνυμο του διαχρονικού σχεδιασμού και της τελειότητας στην ωρολογοποιία. Το ρολόι με κωδικό 3904 – ο τρίτος χρονογράφος της οικογένειας Portugieser – παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013, αλλά διατηρεί ακόμη τον μοναδικό χαρακτήρα των πρωτότυπων της δεκαετίας του '30. Τώρα, η IWC επανεκδίδει το Portugieser Chronograph Classic με ένα ελαφρώς αναθεωρημένο design. Το καντράν με τη κλασική στεφάνη σε στυλ σιδηρόδρομου του Portugieser φαίνεται ακόμη πιο κομψό από του προκατόχου του, χωρίς την υποδιαίρεση των δευτερολέπτων, ενώ το ρολόι συνολικά έχει πιο σύγχρονη αίσθηση χάρη στο κυρτό κρύσταλλο ζαφείρι.

Η έκδοση πολυτελείας περιλαμβάνει κάσα από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων και επάργυρο καντράν, καθώς και χρυσούς δείκτες και απλικαρισμένες λεπτομέρειες. Διαθέτει καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, φινιρισμένο στο χέρι. Δύο μοντέλα διατίθενται με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Το ένα διαθέτει επάργυρο καντράν και μπλε δείκτες και απλικαρισμένες λεπτομέρειες, ενώ το άλλο διατίθεται με σκούρο μπλε καντράν, και δείκτες και απλικαρισμένες λεπτομέρειες με επικάλυψη με ρόδιο.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά εξαρτήματα που περιέχουν τα ρολόγια, η IWC βασίζεται στην έννοια της συνέχειας: οι νέοι χρονογράφοι ακόμη λειτουργούν με το δοκιμασμένο μηχανισμό 89361 με λειτουργία flyback, με αυτόματο κούρδισμα και απόθεμα ενέργειας για 68 ώρες. Ο καταγραφόμενος χρόνος είναι ιδιαίτερα ευανάγνωστος στον συνδυασμένο μετρητή ωρών και λεπτών στη θέση "12". Η διάφανη πλάτη από κρύσταλλο ζαφείρι επιτρέπει τη θέαση της κίνησης και του ρότορα, που κοσμείται από Geneva Stripes.

Τα νέα μοντέλα του Portugieser Chronograph Classic διατίθενται στα καταστήματα της IWC και σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της IWC.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style