Η IWC Schaffhausen δημιουργεί ένα ρολόι Portugieser που έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο

iwclifw1

Η IWC Schaffhausen προσφέρει ένα Portugieser Yacht Club Chronograph “Ocean Racer”, δοκιμασμένο στις ανοιχτές θάλασσες, σε online δημοπρασία της CharityStars.

Η πολυτελής ωρολογοποιία, με αφορμή την επερχόμενη λήξη του Volvo Ocean Race 2014–15, στηρίζει το Laureus Sport for Good Foundation, δωρίζοντας ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη δημοπρασία. Ο Ian Walker, skipper της ιστιοπλοϊκής ομάδα Abu Dhabi Ocean Racing (ADOR), που υποστηρίζει η IWC, φοράει αυτό το ρολόι τους τελευταίους 9 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων η ομάδα του συναγωνίζεται με τους αντιπάλους της κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ο πλειοδότης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον μεγάλο τερματισμό και την τελετή βράβευσης στο Gothenburg, όπου και θα γνωρίσει την ομάδα ADOR.

Τον Οκτώβριο του 2014, επτά ομάδες με τους καλύτερους ιστιοπλόους του κόσμου, έλαβαν μέρος στην πιο σκληρή ιστιοπλοϊκή αναμέτρηση του κόσμου, καλύπτοντας μια απόσταση 39.000 μιλίων ή 71.745 χιλιομέτρων σε ολόκληρη τη γη. Η IWC Schaffhausen, η οποία είναι για δεύτερη φορά ο Official Timekeeper του Volvo Ocean Race και υποστηρικτής της ομάδας ADOR, προσέφερε σε όλα τα μέλη της ένα Portugieser Yacht Club Chronograph “Ocean Racer”. «Αφιερώσαμε αυτό το ανδρικό σπορ-ρολόι στο αγωνιστικό πνεύμα των ομάδων και στην αφοσίωση τους στους extreme αγώνες», δήλωσε ο CEO της IWC Georges Kern.

Στηρίζοντας το Laureus Sport for Good Foundation, η IWC Schaffhausen θα δημοπρατήσει το ρολόι το οποίο φορούσε ο 2-φορές Ολυμπιονίκης και skipper της ομάδας ADOR, Ian Walker κατά τη διάρκεια της επίπονης ιστιοπλοϊκής Οδύσσειας στις άκρες του κόσμου, η οποία ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου του 2015 στο Gothenburg της Σουηδίας.

Η δημοπρασία θα διενεργείται από την online πλατφόρμα Charity Stars έως τις 23 Ιουνίου του 2015, στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.charitystars.com. Στο πακέτο περιλαμβάνεται το ρολόι του ιστιοπλόου Ian Walker και μια πρόσκληση για τον μεγάλο τερματισμό του Volvo Ocean Race 2014–15 στο Gothenburg.

iwclifw2

Ο νέος ιδιοκτήτης του ρολογιού θα λάβει μέρος στους εορτασμούς, θα συμμετάσχει σε μια κρουαζιέρα με το Azzam, το ιστιοπλοϊκό της ομάδας ADOR, θα παρακολουθήσει τον αγώνα που θα γίνει στο λιμάνι και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη της ομάδας ADOR καθώς και τους εκπροσώπους της IWC.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη δημοπρασία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Μέσω της δημοπρασίας, η IWC ενδυναμώνει την μακρόχρονη συνεργασία της με το Laureus Sport for Good Foundation, στο οποίο θα δωρίσει ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί, για να βοηθήσει παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη σε ολόκληρο τον κόσμο.

EΝΑ ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

To Portugieser Yacht Club Chronograph “Ocean Racer” με τα όμορφα επάργυρα νούμερα του καντράν, τους δείκτες και τις ενδείξεις, αποτελεί το δεύτερο μοντέλο Yacht Club που είναι αφιερωμένο στη συνεργασία της IWC με τον Volvo Ocean Race και διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό 1.000 τεμαχίων.

Το όμορφο αυτό ρολόι με τον μηχανισμό 89361 της IWC, διαθέτει έναν από τους πιο μοντέρνους και ανθεκτικούς μηχανισμούς της αγοράς, ο οποίος περιλαμβάνει λειτουργία flyback και αθροιστική χρονομέτρηση έως και 12 ώρες, που εμφανίζονται σε αναλογική ένδειξη με δύο δείκτες σε ένα βοηθητικό καντράν. Είναι αδιάβροχο σε πίεση έως και 6 bar και είναι το μοναδικό μοντέλο Portugieser με προστασία της κορόνας και φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις του καντράν.

Εξοπλισμένο με όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το ρολόι αυτό αποτελεί έναν αξιόπιστο σύντροφο για όλες τις συνθήκες. Ως μνεία στους extreme αγώνες ιστιοπλοΐας, ο 360-degree ρότορας έχει το σχήμα τιμονιού πλοίου και είναι ορατό μέσα από την κάσα από ζαφείρι στο πίσω μέρος του ρολογιού. Στον εξωτερικό δακτύλιο στο πίσω μέρος της κάσας, έχει χαραχτεί το: «IWC PORTUGIESER YACHT CLUB OCEAN RACER • ONE OUT OF 1000».

Το συγκεκριμένο ρολόι διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, και λουράκι από καουτσούκ, με ένθετο δέρμα αλιγάτορα.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style