Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2017

 Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ σαλπάρει ξανά από Πέμπτη 23 έως Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η έκθεση με την πλούσια ιστορία της προσελκύει σε κάθε διοργάνωση χιλιάδες πιστούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που προσμένουν το Ναυτικό Σαλόνιγια να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση. Συγκεκριμένα η έκθεση παρουσιάζει φουσκωτά, ταχύπλοα, πολυεστερικά, βάρκες για ψάρεμα, ιστιοπλοϊκά, ενοικιάσεις σκαφών, μηχανές θαλάσσης, Εξοπλισμό, εξαρτήματα, αξεσουάρ σκαφών, ναυτιλιακά όργανα, εξοπλισμό Θαλάσσιων σπορ, καταδυτικό εξοπλισμό, είδη αλιείας, κλαδικές εκδόσεις.

Δίνοντας βήμα και προτεραιότητα στον τομέα της ναυτικής μας κουλτούρας και με σύνθημα σαλπάρουμε με πυξίδα το Ναυτικό Σαλόνι , στοχεύουμε στην επιτυχία και ετοιμάζουμε πυρετωδώς να δώσουμε πνοή στον κρίσιμο κλάδο της θαλάσσιας αναψυχήςενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτό πλέοντας στους πιο ονειρεμένους προορισμούς.
Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

naftikosaloni resize
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Το κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο για τους επισκέπτες με αυτοκίνητο αλλά και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ υπάρχει και στάση τράμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.

Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές - εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων, λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Περιβαλλον

Kosmocar ypostirizei Helmepa Roadshow to Save The Seas

Kosmocar: Υποστηρίζει HELMEPA και “Roadshow to Save The Seas”

Με οδηγό τη δέσμευση για ουσιαστική συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη, με επίκεντρο τον άνθρωπο, την...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11...

Shopping

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style