Η Suunto παρουσιάζει το Spartan Sport Wrist HR Baro

 

Η οικογένεια Suunto Spartan μεγαλώνει σήμερα με την παρουσίαση του νέου Spartan Sport Wrist HR Baro, ενός ρολογιού κατάλληλου για πολλά αθλήματα με καταμέτρηση των καρδιακών παλμών και έναν αισθητήρα ατμοσφαιρικής πίεσης για πιο ακριβείς μετρήσεις υψομέτρου.

Το Spartan Sport Wrist HR Baro διαθέτει υλικά πρώτης ποιότητας, άνετα για καθημερινή χρήση και προσφέρει άρτιες λύσεις για όλες τις υπαίθριες και αθλητικές δραστηριότητες. Το ρολόι έχει GPS/GLONASS για να μετρά με ακρίβεια την ταχύτητα, το ρυθμό και την απόσταση, καθώς και την τεχνολογία wrist HR από τον ηγέτη της βιομηχανίας Valencell για να παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό. Η παρακολούθηση της καθημερινής δραστηριότητας περιλαμβάνει βήματα και θερμίδες καθώς και τον ελάχιστο καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια 12ώρου.

Οι σωστές μετρήσεις υψομέτρου είναι σημαντικές σε υπαίθρια περιβάλλοντα. Το νέο Spartan Sport Wrist HR Baro χρησιμοποιεί την τεχνολογία Suunto’s FusedAlti™ που συνδυάζει τα δεδομένα του GPS με τα βαρομετρικά δεδομένα για μεγαλύτερη ακρίβεια στις πληροφορίες υψομέτρου. Το ρολόι θα εμφανίζει επίσης τις ώρες ανατολής και δύσης και προειδοποίηση για καταιγίδες όταν πέφτει ξαφνικά η ατμοσφαιρική πίεση.

Το Spartan Sport Wrist HR Baro προσφέρει έως και 20 ώρες αυτονομία μπαταρίας (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτερόλεπτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας) και 40 ώρες αυτονομία μπαταρίας με συγχρονισμό GPS ανά 1 λεπτό και επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας.

Η αναβάθμιση του λογισμικού προσθέτει καινούριες λειτουργίες για χρήση στην ύπαιθρο στη σειρά Spartan των ρολογιών GPS.

Spartan Sport WHR Baro 3 resize

Προηγμένες λειτουργίες πλοήγησης που εισάγονται με την ενημέρωση του λογισμικού περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην πλοήγηση διαδρομής με εκτιμώμενο χρόνο άφιξης (ETA) και υπολειπόμενη απόσταση έως τον προορισμό. Η πλοήγηση με συγκεκριμένα σημεία ενδιαφέροντος (POI) βελτιώνεται με τις ειδοποιήσεις άφιξης (το ρολόι θα εμφανίζει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην οθόνη όταν πλησιάζετε το προκαθορισμένο σημείο ενδιαφέροντος). Οι ώρες ανατολής και δύσης είναι διαθέσιμες και κατά την καθημερινή χρήση αλλά και κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια όταν γίνεστε περιπετειώδης έξω στη φύση. Το Spartan Ultra and Spartan Sport Wrist HR Baro θα εμφανίζει επίσης προειδοποίηση για καταιγίδες σύμφωνα με τις αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση.

Οι σκιέρ που επιδίδονται τόσο σε αλπικό σκι όσο και σε σκι εκτός πίστας θα επωφεληθούν από τα νέα χαρακτηριστικά σκι στις λειτουργίες αλπικών αθλημάτων, τα οποία θα εμφανίζουν στην οθόνη ακόμα περισσότερα δεδομένα για το τρέχον άθλημα. Οι νέες λειτουργίες συμπεριλαμβάνουν μετρητή για τρέξιμο, προβολή των ολοκληρωμένων αποστάσεων, αναβάσεις/καταβάσεις και μέγιστη ταχύτητα κατά τη διάρκεια κατάβασης.

Θερμικοί χάρτες Suunto ενημερωμένοι με νέες Κινήσεις
Οι θερμικοί χάρτες Suunto που παρουσιάστηκαν τον Ιούνιο 2016 θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα πιο ιδανικά μέρη και τις καλύτερες διαδρομές για τις προπονήσεις σας με βάση το εάν επιθυμείτε τα πιο δημοφιλή μέρη ή εάν θέλετε να αποφύγετε τον κόσμο. Από την παρουσίαση και μετά καταγράφηκαν εκατομμύρια νέες Κινήσεις στη βάση δεδομένων του Suunto Movescount και για να παραμένουν οι θερμικοί χάρτες πεντακάθαροι, θα ενημερωθούν μέχρι τα τέλη Οκτώβρη οι καταγραφές για τις νέες Κινήσεις και για τα 16 αθλήματα, δημιουργώντας έτσι ένα πιο διαυγές και ισχυρό δίκτυο διαδρομών και τοποθεσιών για προπονήσεις.
Οι θερμικοί χάρτες είναι διαθέσιμοι δημόσια για όλους και δεν χρειάζεται εγγραφή στo Suunto Movescount. Απλά διαλέξτε την περιοχή που προτιμάτε στο χάρτη και ένα από τα 16 αθλήματα. Ζουμάρετε για να δείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές για τρέξιμο σε μονοπάτια, ποδηλασία, κολύμπι σε ανοικτή θάλασσα, σκι και πολλά άλλα. Με βάση τους θερμικούς χάρτες μπορείτε να σχεδιάσετε τις δικές σας διαδρομές στο Suunto Movescount και να τις μεταφέρετε στο προσωπικό σας Suunto GPS ρολόι για πλοήγηση.

Spartan Sport WHR Baro 2 resize


Αυτονομία 

Η αυτονομία της μπαταρίας της οικογένειας ρολογιών Spartan έχει μεγαλώσει κατά τη διάρκεια του έτους και πλέον τα ρολόγια Spartan είναι ακόμα καλύτερα προσαρμοσμένα για υπαίθριες περιπέτειες. Το ρολόι κορωνίδα Suunto Spartan Ultra προσφέρει μέχρι και 35 ώρες ακριβής καταγραφής GPS (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτερόλεπτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας) και όταν ρυθμίζεται στο 1 λεπτό συγχρονισμού, με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί να λειτουργεί έως και 140 ώρες, επιτρέποντας έτσι ακόμη μεγαλύτερες πεζοπορίες.

Όπως το Spartan Ultra, όλα τα ρολόγια της οικογένειας Spartan διαθέτουν μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.
• Spartan Sport: 25 ώρες (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτ/πτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας), 80 ώρες με συγχρονισμό ανά 1 λ.
• Spartan Trainer Wrist HR: 20 ώρες (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτ/πτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας), 40 ώρες με συγχρονισμό ανά 1 λ.
• Spartan Trainer Wrist HR: 16 ώρες (συγχρονισμός GPS ανά 1 δευτ/πτο με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας), 30 ώρες με συγχρονισμό ανά 1 λ.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Περιβαλλον

Kosmocar ypostirizei Helmepa Roadshow to Save The Seas

Kosmocar: Υποστηρίζει HELMEPA και “Roadshow to Save The Seas”

Με οδηγό τη δέσμευση για ουσιαστική συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη, με επίκεντρο τον άνθρωπο, την...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11...

Shopping

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style