Eκπτώσεις έως -40% στις συλλογές επίπλων από την Armeniakos

Eκπτώσεις έως -40% στις πιο εντυπωσιακές συλλογές επίπλων από την Armeniakos μας προσκαλούν να απολαύσουμε το σπίτι μας ακόμα περισσότερο.

Αισθητική τελειότητα, απαράμιλλο design, μοναδική ποιότητα κατασκευής, έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια, αρτιότητα… Αυτά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το brand Armeniakos Home. Απολαύστε τα τώρα σε μοναδικές τιμές εκπτώσεων έως και -40%.  Ανακαλύψτε από κοντά τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές λύσεις για το χώρο σας, μέσα από τις πιο υπέροχες συλλογές από όλους τους διακεκριμένους ιταλικούς οίκους επίπλων, αλλά και από μία ολοκληρωμένη private label σειρά, τώρα με εκπληκτικές εκπτώσεις Armeniakos Home.

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε χώρου, τα έπιπλα Αrmeniakos Home συνδυάζουν μινιμαλιστική απλότητα και στιλ, με υψηλή αισθητική. Κάθε έπιπλο που φέρει την υπογραφή Armeniakos Home είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο με απόλυτη προσήλωση και συνέπεια, αποτέλεσμα μοναδικής γνώσης και εμπειρίας χρόνων, για αυτό και συνοδεύεται από 10ετή γραπτή εγγύηση ποιότητας.

Επισκεφθείτε τα 2.000 τ.μ. του νέου καταστήματος Armeniakos Home στον Άλιμο και ανακαλύψτε τώρα νέες, ανανεωμένες προτάσεις για κάθε χώρο απαιτήσεων και με μια πιο διευρυμένη γκάμα προϊόντων και μοναδικών υπηρεσιών, υπέροχα έπιπλα κουζίνας, λειτουργικές ντουλάπες και dressing rooms, αλλά και μοναδικές προτάσεις επίπλωσης εξωτερικών χώρων, όλα σε απίστευτες τιμές εκπτώσεων.

Καταστήματα
Mαρούσι, Λεωφόρο Κηφισίας 115 & Αγίου Κωνσταντίνου
ΝΕΟ υπερκατάστημα στον Άλιμο Λεωφόρος Ποσειδώνος 67 & Αλίμου. 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Περιβαλλον

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία της Μεσογείου

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την Θάλασσα 2024 που διεξήχθη στην...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

Shopping

ΑΒΑΞ: Floor Sample Sale από 5-8 Απριλίου…

Για 4 ημέρες, μπορείτε να επωφεληθείτε από εξαιρετικές εκπτώσεις σε...

Shopping

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style