H La Roche-Posay υποστηρίζει το Spetses Classic Yacht Regatta

Για μία ακόμα χρονιά, θα διεξαχθεί φέτος μεταξύ 22 και 25 Ιουνίου ο 7ος Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών - Spetses Classic Yacht Regatta 2017, ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί ως μια διοργάνωση – θεσμός για την ελληνική ιστιοπλοΐα.

Δεν είναι απλά ο δημοφιλέστερος αγώνας Κλασσικών σκαφών στην Ελλάδα, αλλά ένας από τους σημαντικότερους στη Μεσόγειο, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και εκλεκτές παρουσίες. Το Spetses Classic Yacht Regatta περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για Κλασσικά Σκάφη, Παραδοσιακά Σκάφη, Παραδοσιακές Λέμβους και Οικογενειακές Λέμβους – Dinghies και διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος

Suncare Partner των ιστιοπλόων που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν, είναι η La Roche-Posay που φροντίζει για την αντηλιακή τους προστασία προσφέροντας στα πληρώματα και τις ομάδες το ANTHELIOS XL Wet Skin SPF50+ για το σώμα για εύκολη εφαρμογή σε βρεγμένο δέρμα, το ΑΝΤΗΕLIOS XL Ultra- Light Fluid SPF50+ για το πρόσωπο και το ΑΝΤΗΕLIOS XL Stick Zone SPF50+ για γρήγορη, τοπική εφαρμογή που δεν χρειάζεται επάλειψη.

AntheliosWet2

H σειρά ANTHELIOS, ηγέτης στην αντηλιακή προστασία, έχει καταδείξει πως οι βλαβερές συνέπειες του ηλίου μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και καρκίνο του δέρματος. Η ανάγκη για προστασία είναι ακόμη μεγαλύτερη για όσους αγαπούν την θάλασσα και περνούν πολλές ώρες μέσα στο νερό αφού η αντανάκλαση των ακτινών αυξάνεται κατά 25% στη θάλασσα. Το σύστημα φίλτρων [XL]-PROTECT™ της La Roche-Posay, προσφέρει μεγίστη προστασία αφού συνδυάζει:

>Προστασία ευρέος φάσματος από τις UVB ως τις Μακρές UVA ( 2 φορές πιο υψηλή από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής).

>Αποτελεσματικότητα ενάντια στις φθορές που προκαλεί η υπέρυθρη ακτινοβολία στο δέρμα.

AntheliosWet3

Με καινοτόμες υφές προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο δέρματος, πρακτικές συσκευασίες για εύκολη εφαρμογή και δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις υψηλής ασφάλειας για μικρούς και μεγάλους η αντηλιακή προστασία ANTHELIOS μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτητικές ανάγκες των ιστιοπλόων για πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία ακόμη και σε ρυθμούς αγώνα.

AntheliosWet4

Τα πιο Δημοφιλη > Περιβαλλον

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας για 198 «Απάτητες…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας σε όλη τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

Shopping

ΑΒΑΞ: Floor Sample Sale από 5-8 Απριλίου…

Για 4 ημέρες, μπορείτε να επωφεληθείτε από εξαιρετικές εκπτώσεις σε...

Shopping

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style