OceanLED Sport series από την ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ

www.nautilus.gr/

H νέα σειρά υποβρύχιου φωτισμού από την OceanLED είναι διαθέσιμη τώρα στην ελληνική αγορά από την ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ. Τα φωτιστικά σώματα της OceanLED Sport series αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο για τους λάτρεις του ψαρέματος όσο για και τους ιδιοκτήτες μεσαίου μεγέθους σκαφών αναψυχής.

Τα υψηλής απόδοσης φώτα led με συμπαγή σχεδιασμό αποδίδουν 5.000 fixture lumens με δυνατότητα απόχρωσης Midnight Blue και Ultra White και εγγυώνται εκπληκτική απόδοση στο υγρό στοιχείο! Η προηγμένη οπτική, που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την OceanLED, δημιουργεί οπτική επιφάνεια γωνίας 90 μοιρών με πλαϊνή δέσμη που επικεντρώνεται στις 20 μοίρες, χαρακτηριστικά που επιτρέπουν τη μέγιστη διείσδυση στο νερό φωτίζοντας μια πολύ μεγάλη επιφάνεια.

Η νέα σειρά Sport της OceanLED υπόσχεται 20% περισσότερη φωτεινότητα και κατά 60% πιο επικεντρωμένη δέσμη φωτός σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ η 90 μοιρών οπτική επιφάνεια δεν εξασθενεί στις άκρες. Στα προτερήματά τους συμπεριλαμβάνονται η εύκολη τοποθέτηση και ο καθαρισμός, και η φυσικά η λειτουργία ‘active thermal control’ που εξασφαλίζει ασφάλεια σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Η λαμπερή δέσμη φωτός θα εκτιμηθεί πολύ από τους φίλους ψαράδες αφού αποτελεί εγγύηση για την προσέλκυση περισσότερων ψαριών. oce led2

Η OceanLED από το 2005 συγκαταλέγεται στις κυρίαρχες εταιρείες υποβρύχιου φωτισμού led στον κόσμο, και όχι μόνο. Επισκεφθείτε τα καταστήματα ΝΑΥΤΙΛΟΣ και ενημερωθείτε για τη νέα αυτή σειρά υποβρύχιου φωτισμού που θα αναβαθμίσει την εμφάνιση του σκάφους σας, αλλά και για την πλήρη σειρά OceanLED που καλύπτει γκάμα σκαφών από 3μετρα Ribs έως τα μεγαλύτερα superyachts.