Quantcast

Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2017

 Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2017 | Skipper ONDECK - 270cadb92fd20ad187fa2564b9328f1f_w720

 Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ σαλπάρει ξανά από Πέμπτη 23 έως Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η έκθεση με την πλούσια ιστορία της προσελκύει σε κάθε διοργάνωση χιλιάδες πιστούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που προσμένουν το Ναυτικό Σαλόνιγια να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση. Συγκεκριμένα η έκθεση παρουσιάζει φουσκωτά, ταχύπλοα, πολυεστερικά, βάρκες για ψάρεμα, ιστιοπλοϊκά, ενοικιάσεις σκαφών, μηχανές θαλάσσης, Εξοπλισμό, εξαρτήματα, αξεσουάρ σκαφών, ναυτιλιακά όργανα, εξοπλισμό Θαλάσσιων σπορ, καταδυτικό εξοπλισμό, είδη αλιείας, κλαδικές εκδόσεις.

Δίνοντας βήμα και προτεραιότητα στον τομέα της ναυτικής μας κουλτούρας και με σύνθημα σαλπάρουμε με πυξίδα το Ναυτικό Σαλόνι , στοχεύουμε στην επιτυχία και ετοιμάζουμε πυρετωδώς να δώσουμε πνοή στον κρίσιμο κλάδο της θαλάσσιας αναψυχήςενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτό πλέοντας στους πιο ονειρεμένους προορισμούς.
Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

naftikosaloni resize
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Το κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο για τους επισκέπτες με αυτοκίνητο αλλά και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ υπάρχει και στάση τράμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.

Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές - εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων, λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

furond1

Στην Κέα εκκινεί το 2ο «Κυκλάδες 2016» με 51…

Ραντεβού στην Κέα (Τζιά), νησί εκκίνησης του 22ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Κυκλάδες 2016» -Cyclades Regatta...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Χρήστος Κωστόπουλος, Yachting Sales Manager Jotun Hellas

Σεμινάριο χρωμάτων για τα Mega Yachts α…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες ναυπηγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Σπανόπουλος...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2017 | Skipper ONDECK - GrPerivallon.naxhelmepansp-868

Η Νάξος τελευταίος σταθμός της εκστρατεί…

 Στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Νάξο ολοκληρώνεται η «Εκστρατεία Ενημέρωσης...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2017 | Skipper ONDECK - SkyLounge.CriticsCh-1nsp-869

Η BOSS στα Critics' Choice Awards

Oι Chris Hemsworth, Alexander Skarsgård και Sebastian Stan επέλεξαν να...

Style