Quantcast

7ο Φεστιβάλ Θαλασσίων Σπορ Βασιλικής

Το 7ο Φεστιβάλ Θαλασσίων Σπορ Βασιλικής που διοργανώθηκε από τον τοπικό νεοσύστατο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο με την βοήθεια του χορηγού Wildwind Holidays, ολοκληρώθηκε με επιτυχία .

Μετά την απονομή επάθλων (με τα παρακάτω αποτελέσματα) μια απίστευτη μπάντα, David Bowie Tribute, έπαιξε γνωστά σε όλους τραγούδια μπροστά στο Δημαρχείο της Βασιλικής, για πάνω από 700 άτομα και στη συνέχεια ακολούθησαν εξίσου γνωστά τραγούδια από την Cover band Jimi Hendrix, Voodoo Room.

Όλοι οι παραβρισκόμενοι συμφώνησαν ότι αυτή ήταν μία από τις καλύτερες νυχτερινές διασκεδάσεις που είχε ποτέ η Βασιλική, και η καταλληλότερη για τον εορτασμό της 30ης επετείου της Wildwind Holiday στη Βασιλική.

vasiliki 2

Ο Θάνος Βακαλόπουλος, Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βασιλικής, δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους υποστήριξαν την εκδήλωση σε οποιοδήποτε επίπεδο, ιδιαίτερα στον κ. Τάκη Νικηφορίδη, εκπρόσωπο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, που ήταν και ο Πρόεδρος των Αγώνων, στον Neil McRobert για την προσφορά του σκάφος του, ως σκάφος Επιτροπής και την βοήθεια του στην διοργάνωση του αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας γύρω από το Αρκούδι, την ομάδα που διαχειρίστηκε τα σωστικά μέσα, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο της Λευκάδας που μαζί με τον προπονητή τους συμμετείχαν στους Αγώνες.

Ευχαριστώ επίσης τον Τοπικό Βουλευτή κ. Αθανάσιο Καββαδά, τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, τον Αντιπεριφεριάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Χαλκιά, τον Αντιδήμαρχο Λευκάδας κ. Χρήστο Κατηφόρη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου κ. Βασιλάκη Περικλή, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Απονομή Επάθλων.

vasiliki 3

Πάνω απ 'όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Simon Morgan, ιδρυτή της Wildwind Holidays, του οποίου η εταιρεία χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου το Φεστιβάλ, και ο οποίος βοήθησε στη δημιουργία του Τοπικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βασιλικής με στόχο την μύηση των νέων στο Άθλημα της Ιστιοπλοΐας παράλληλα με τα όσα έχει προσφέρει στη Βασιλική, την οποία και θεωρεί πλέον σπίτι του. "

Αποτελέσματα Αγώνων:

Ανοιχτή Θάλασσα
1st - NIXIE- Francis Verbeiren, Βέλγιο
2nd - Leona- Neil McRobert, Μεγ. Βρεττανία
3rd - Dimitris K -Ιωάννης Φωτεινός, Ιωάννης Λούβρος, Σπύρος Σκιαδάς, Ελλάδα

Laser
1st - Tom Joesbury- Μεγ. Βρεττανία
2nd - Rory Rose- Μεγ. Βρεττανία
3rd - Τηλέμαχος Αραβανής - Ελλάδα

vasiliki 4

Catamarans
1st - Hans Van Nes (NLD) - Hobie 16
2nd - Rich Catherine (Mauritius) and Eric Cooke (GBR) - Hobie Pacific
3rd - Hanna Hansson and Emmeli Hansson (SWE) - Hobie 16

Laser 4.7
1st - Μαριλένα Κακλαμάνη- Ελλάδα
2ns - Εύα Φιλίππα - Ελλάδα
3rd - Λευτέρης Μικρόνης - Ελλάδα

MonoHull
1st - Joe Snowdon and Andy Russell- GBR
2nd - Ditta Rose and Phil Rose – GBR

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ξεκίνησε το HMRT 2018 με πρώτο σταθμό την Κέρκυρα

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος προκριματικός γύρος για το Hellenic Match Racing Tour 2018 στην Κέρκυρα, με...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Χρήστος Κωστόπουλος, Yachting Sales Manager Jotun Hellas

Σεμινάριο χρωμάτων για τα Mega Yachts α…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες ναυπηγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Σπανόπουλος...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

O Πλοίαρχος Νικ. Παγώνης παραδίδει τις υπογεγραμμένες αιτήσεις εγγραφής στον κ. Μιχ. Δαλακούρα με φόντο τη σημαία της HELMEPA και τoυς (αριστερά προς δεξιά) Κώστα Τριανταφύλλου, Assistant Executive Coordinator και Δημήτρη Γιάκο, Membership Services της HELMEPA  και τον Πλοίαρχο Γεράσιμο Λυμπεράτο

H Royal Caribbean Cruises νέο μέλος της …

Ο Πλοίαρχος Νικ. Παγώνης, Associate Vice President-Fleet Captain της Royal...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Eιδική έκδοση του Pilot’s Watch Mark XVI…

Η ΙWC Schaffhausen παρουσίασε το Pilot’s Watch Mark XVIII Edition...

Style