Σεμινάριο σωστικών μέσων LALIZAS στη Θεσσαλονίκη “Φόρεσε το σωσίβιό σου”

LALIZAS

Τα MARINA Stores, στο πλαίσιο του φετινού επιμορφωτικού τους προγράμματος με θέμα την ασφαλή πλεύση, επισκέφθηκαν την Μαρίνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη όπου με την πολύτιμη σύμπραξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) διοργάνωσαν ένα ακόμη επιτυχημένο σεμινάριο πάνω στα σωστικά μέσα και την σωστή χρήση τους.

H εκδήλωση εξ αρχής τράβηξε την προσοχή τοπικών φορέων, σωματείων, ιστιοπλοϊκών ομίλων καθώς και ιδιωτών που ασχολούνται με τη θάλασσα δεδομένου ότι η εταιρεία LALIZAS προσκλήθηκε από τους διοργανωτές να ενημερώσει τους παρευρισκομένους για όλες τις λύσεις σωστικού εξοπλισμού αλλά και για τα θεσμικά και πρακτικά προβλήματα που προκύπτουν εν πλω.

marinastores 2

Σε μια άκρως διαδραστική παρουσίαση από τον Marketing Director της εταιρείας LALIZAS, κ. Σπίνουλα Σπύρο και της ομάδας του, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία σωστικής εκπαίδευσης, με τα σκάφη και το 15μελές πλήρωμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) να προσεγγίζουν το θαλάσσιο χώρο της μαρίνας και να πραγματοποιούν άσκηση διάσωσης σε πραγματικές συνθήκες, αξιοποιώντας την πλούσια γκάμα σωστικών μέσων LALIZAS.

ater2

ο κ. Σπύρος Σπίνουλας , Marketing Director της εταιρείας LALIZAS κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  

H ανταπόκριση του κοινού ήταν πρωτοφανής δημιουργώντας κλίμα ενθουσιασμού για την πρωτοτυπία, την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων LALIZAS. Φυσικά η ομάδα των MARINA Stores μοίρασε αναμνηστικά δώρα σε κάθε συμμετέχοντα, σε μια κίνηση αναγνώρισης της εμπιστοσύνης που τους δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, χτίζοντας μια συνεχώς εποικοδομητική σχέση πελάτη-εταιρείας.

  marinastores 1

Για το τέλος η LALIZAS επιφύλασσε μια αναπάντεχη έκπληξη στο κοινό κληρώνοντας μεγάλα δώρα, σωσίβια και εκπτωτικά κουπόνια εκτινάσσοντας με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον και τη διάθεση όλων σε υπέρμετρο βαθμό.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης θα δοθούν στους συμμετέχοντες ως απόδειξη της επιπρόσθετης αξίας που προσδίδει η εταιρεία LALIZAS και τα καταστήματα MARINA Stores στους πελάτες τους.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

212.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στη φιλανθρωπική δημοπρασία Creaid

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δημοπρασία έργων τέχνης της Creaid, "Art & Design".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style