Hellenic Match Racing Tour 2017

Πιστό στο καθιερωμένο, εδώ και τέσσερα πλέον χρόνια, ραντεβού του με τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, το Hellenic Match Racing Tour, είναι έτοιμο να ανοίξει και φέτος τα πανιά του για νέες «περιπέτειες».

Η μεγαλύτερη και πλέον άρτια οργανωτικά ιστιοπλοϊκή διοργάνωση στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική της θέση στις καρδιές των πρωταγωνιστών του αθλήματος αλλά κι όλων όσοι αγαπούν την ιστιοπλοΐα, θα λάβει και φέτος χώρα για 4η συνεχόμενη χρονιά σε ξεχωριστούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του τα προηγούμενα χρόνια, το Hellenic Match Racing Tour, είναι έτοιμο να χαρίσει και το 2017, έντονες συγκινήσεις και πλούσια δράση στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας. Οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές, με πολλές διακρίσεις σε διεθνές και ολυμπιακό επίπεδο, αναμένεται να δώσουν και φέτος το «παρόν» στην διοργάνωση, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά αγώνων Match Race με σκάφη τύπου Platu 25 / Beneteau 25.

Σπουδαία ονόματα του αθλήματος, όπως οι τρεις φορές πρωταθλητές του θεσμού και χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής με τη "Nespesso VMG Team", ο Θοδωρής Τσουλφάς, ο Βαγγέλης Χειμώνας, άλλα και πολλοί άλλοι σημαντικοί ιστιοπλόοι είναι κάποιοι από αυτούς που θα δώσουν και φέτος το «παρόν» σε ακόμα περισσότερες και πιο συναρπαστικές θαλάσσιες «μονομαχίες».

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style