Ζήστε στον φανταστικό κόσμο της boot 2017 για 9 ημέρες

Τον Ιανουάριο του 2017 η Messe Duesseldorf μεταμορφώνεται σε πόλο έλξης για όλους όσους ενδιαφέρονται για τα σκάφη, τον θαλάσσιο τουρισμό και τα θαλάσσια σπορ. Στην boot 2017, 1.800 εκθέτες από 60 χώρες θα παρουσιάσουν τα εκθέματά τους σε 220.000 τετραγωνικά μέτρα. 

advertorial | boot Düsseldorf 2017

BANNER 

Και τα 17 περίπτερα της έκθεσης είναι πλήρως κρατημένα από εκθέτες με σκοπό να παρουσιάσουν στους επισκέπτες μια πλήρη επισκόπηση της παγκόσμιας αγοράς για θαλάσσια σπορ, τα σκάφη και τον θαλάσσιο τουρισμό. Όπως αναφέρει ο Ελληνικής καταγωγής διευθυντής της boot 2017 κος Μιχελιδάκης, «οι εκθέτες επενδύουν στη boot Duesseldorf, διότι εκεί αναμένουν τα καλύτερα αποτελέσματα! Η boot είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση για σκάφη και θαλάσσια σπορ: πάνω από 1.800 σκάφη θα είναι στη διάθεση του κοινού εδώ στο Duesseldorf». Πάνω από το 50% των εκθετών προέρχονται από τις γειτονικές ευρωπαϊκές αλλά και υπερπόντιες χώρες. Όσον αφορά τις συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο φέτος, σε πείσμα της κρίσης είναι υψηλότερες από ποτέ! Με 35 επιβεβαιωμένες συμμετοχές που αναμένονται να αυξηθούν και με τη συμμετοχή για πρώτη φορά μετά από χρόνια Εθνικού περιπτέρου!

Στο περίπτερο 6 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά κορυφαίες εταιρίες και ονόματα της παγκόσμιας αγοράς όπως είναι οι Ναυπηγοί Azimut/Ferretti και Sanlorenzo από την Ιταλία, οι αγγλικές εταιρίες Princess και Sunseeker, όπως επίσης και οι προμηθευτές Jeanneau/Préstige και Bénéteau/Monte Carlo από τη Γαλλία. 60 σκάφη αναψυχής συνολικά θα μετατρέψουν το περίπτερο 6 σε ένα φυτώριο της πολυτέλειας, που θα αποτελείται από την αφρόκρεμα της σημερινής αγοράς σκαφών. Όσοι ενδιαφέρονται να βρουν εκλεκτά υλικά, ένα κομψό σακάκι ή μοντέρνες μπότες για τον χειμώνα αφού επισκεφτούν τα σκάφη αναψυχής είναι ευπρόσδεκτοι να περιηγηθούν στα καταστήματα σχεδιαστών στο “blue motion lounge”. Εδώ μπορείτε να βρείτε αριστοκρατικά καταστήματα και εξαιρετικό φαγητό σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον. Στο περίπτερο 7a προμηθευτές, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες εκθέτουν οτιδήποτε αφορά τη κατασκευή σκαφών και μοντέλων πολυτελών γιοτ. Μια νέα προσθήκη εδώ είναι το εκθεσιακό γεγονός της boot για τους εσωτερικούς χώρους,το boot INTERIOR, το οποίο είναι αφιερωμένο στον εξοπλισμό και την επίπλωση των γιοτ που αποκτούνται από απαιτητικούς αγοραστές. Επειδή υπάρχει ολοένα και πιο ισχυρή ζήτηση για χώρους ευεξίας εξοπλισμένους με την τελευταία λέξη της  τεχνολογίας, πιο ήσυχες καμπίνες και πλούσιο υλικό αποτελούν τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού. Η Messe Duesseldorf και το περιοδικό της Ιστιοπλοΐας BOOTE EXCLUSIV που δημοσιεύεται από τον εκδοτικό οίκο Delius Klasing είναι οι συνδιοργανωτές για την παρουσίαση του εξοπλισμού και της επίπλωσης στην boot 2017.

boot142

Από τις σημαντικότερες ατραξιόν για την boot Duesseldorf 2017 είναι το «the wave», εννέα μέτρα πλάτος στάσιμου κύματος προσκαλεί τους επισκέπτες να κάνουν σερφ στο νέο Surfers village στο περίπτερο 2.
«Είναι εγγυημένο ότι θα είναι διασκεδαστικό τόσο για τους επαγγελματίες και τα παιδιά όσο και για τους αρχάριους. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το κύμα κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορούν να εξασφαλίσουν από πριν θέση στο www.boat-duesseldorf.com. Το σερφ είναι χωρίς χρέωση - το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα εισιτήριο εισόδου για την boot 2017», εξηγεί ο διευθυντής της  boot  Πέτρος Μιχελιδάκης. Παράλληλα στο περίπτερο 1 έχει διαμορφωθεί μεγάλη πισίνα και για άλλα θαλάσσια σπορ. Επιπρόσθετα η boot Duesseldorf θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη ποικιλία αθλητικών προϊόντων. Τέλος στον νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο Beachlife στο περίπτερο 12 μπορείτε να βρείτε εταιρίες με είδη parasailing και ρουχισμό.

Ένα ακόμα νέο και σημαντικό στοιχείο για τη boot είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας της έκθεσης με το Ίδρυμα του Πρίγκιπα Αλβέρτου II του Μονακό (Prince Albert II of Monaco Foundation) και το Γερμανικό Ίδρυμα Ωκεανών κατά την διάρκεια της boot Duesseldorf 2017. «Για εμάς, ως διοργανωτές της boot, θα είναι μεγάλη τιμή να συνεργαστούμε με τις δύο σημαντικές οργανώσεις και να παρουσιάσουμε το έργο τους για την προστασία της θάλασσας», αναφέρει ο κος Μιχελιδάκης.

Η boot Duesseldorf (από 21 έως 29 Ιανουαρίου του 2017) είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση σκαφών και θαλάσσιων σπορ στον κόσμο και είναι το μέρος όπου ολόκληρη η βιομηχανία του κλάδου συναντιέται τον Ιανουάριο κάθε έτους. Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο της παγκόσμιας αγοράς θα βρεθεί στο Duesseldorf, για να προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα του κόσμου των σπορ στην έκθεση για εννέα ημέρες, σε 17 διαφορετικά περίπτερα. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 10:00 - 18:00 κάθε μέρα.

Τα εισιτήρια μπορούν να παραγγελθούν στο online ticket shop της www.boat-duesseldorf.com και να εκτυπωθούν εύκολα στο σπίτι ήδη από αρχές Δεκεμβρίου. Επιπλέον, οι κάτοχοι των εισιτηρίων έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν το σύστημα δημόσιων μεταφορών της πόλης.
Ζήστε από κοντά βήμα προς βήμα το στήσιμο της έκθεσης boot 2017 και την άφιξη των σκαφών και θαλαμηγών μέσω των social media Facebook και twitter καθώς και από το youtube!  

 

bootetickeck

e-Brochure BOOT 2017


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Messe Düsseldorf στην Ελλάδα:
MD – GR.I.D. GbR www.gridmds.eu
T:+30 210 8088351, F:+30 210 8088353, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

grid

  

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style